ČUVENI RUSKI ASTROLOG TVRDI DA ĆE OVA 3 ZNAKA IMATI NEVIĐENU SREĆU U AVGUSTU: Čeka ih nešto nezamislivo

Pavel Globa otkriva koja 3 horoskopska znaka će biti najsrećnija u avgustu 2023. godine.

Najcenjeniji ruski astrolog Pavel Globa uživa beskrajno poverenje ljudi širom bivših sovjetskih republika, ali i Evrope. Globa praktično svakodnevno iznosi svoje astro prognoze, a ovaj put predviđa tri znaka Zodijaka kojima će avgust 2023. biti najbolji mesec u godini.

Sve će im ići od ruke, pa slobodno mogu da se opuste i uživaju.

Rak

Predstavnici ovog znaka kupaće se u pažnji drugih, a mogu da očekuju i još niz dobrih događaja – unapređenje na poslu, skok inspiracije i motivacije, uspeh u sferi ljubavi.

Ovo će Rakovima dati snagu, naterati ih da veruju u sebe i pokrenu nove projekte, piše portal “Progorod33.ru”.

Pavel Globa
foto: DMITRY KOSTYUKOV / AFP / Profimedia

Devica

U avgustu će vam sva vrata biti otvorena. Vaša dostignuća će biti veoma cenjena a poslu, a kod kuće će vam biti zahvalni na brizi i pažnji i umeće da vam se oduže na pravi način. Uspećete u nameri da pronađete ravnotežu između poslovnog i privatnog života, i takođe ćete naći vremena za rad na sebi i samorazvoj.

Vaga

Vaće će se u avgustu suočiti sa ozbiljnim izborom od kog mnogo toga zavisi u njihovim životima – rešavanje finansijskih problema, napredak na poslu, zasnivanje porodice…

Zvezde poručuju da se ne brinite i da ćete izabrati pravi put. Takođe, ovo je mesec u kome ćete pucati od energije i u kome ćete imati snage da sprovedete sve što poželite.

Izvor: stil kurir