HEDONIZAM JE NJIHOVO 2. IME, A U LUKSUZU SE KUPAJU: U stanju su da vam budu NAJODANIJI, a onda da vas preko noći ZAMENE

Saznajte kakve karakteristike krase Bika koji važi za nekog ko najviše uživa u životu.

Za osobe rođene u znaku Bika obično se vezuje hedonizam, dok im je najveći porok hrana. Oni znaju kako se uživa u životu – obožavaju luksuz i raskoš. Međutim, negativna osobina je što brzo zapostavljaju prijatelje kada u njihov život uđe emotivni partner. Dakle, lista njihovih prijoriteta menja se iz dana u dan.

1. Temeljno donosite odluke

Pre nego što se odlučite za jednu opciju, volite da izvagate sve mogućnosti. Razlog za detaljan pristup jeste taj da se donete odluke pridržavate na duge staze. Nekome se ovo ne dopada, ali vama je važno da se uskladite sa sobom.

2. Volite lepu odeću

Kada govorimo o kupovini odeće, prednost dajete kvalitetu u odnosu na kvantitet. Komadi koje odaberete deo su vašeg garderobera iz sezone u sezonu, pa nema potrebe da ga iznova dopunjujete novim. Ljubitelj ste skupocenih materijala, kao što su svila, pliš i kašmir.

3. Umete da budete tvrdoglavi

Ukoliko ne vidite smisao u nečemu, u to se nećete ni upuštati. Ovo važi kako za poslovni, tako i privatni život. Čak i kada je druženje u pitanju, umete da izostanete. Drugima ne polazi za rukom da vas ubede da radite nešto što vam u datom trenutku ne prija.

4. Ne stidite se da razmenjujete nežnosti u javnosti

U vezi imate potrebu za nežnošću i dodirom, pa vam nije strano da se držite za ruke i ljubite sa partnerom na ulici. Kada ste u četiri zida, uživate u maženju, koje ume da potraje. Članove porodice i prijatelje volite snažno da zagrlite pri susretu.

5. Veliki ste gurman

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Kuvanje i isprobavanje novih recepata vam pričinjava zadovoljstvo. Ukoliko se na ovom polju ne snalazite najbolje, umete da se počastite obrokom u restoranu. Prija vam slasna i zabranjena hrana, i uživate u svakom zalogaju. U slobodno vreme pratite kulinarske programe na malom ekranu, ili iščitavate stranice kuvara.

6. Uštedite koliko i potrošite

Umete da priuštite sebi razna zadovoljstva, a da pritom ostavite i dovoljno novca po strani. Cilj vam je da procenite šta je vredno vašeg vremena i novca, a sebe vrednujete i po tome da li možete sami da se izdržavate.

Bik
Bikfoto: Shuterstock

7. Odani ste

Uglavnom ne ulazite u veze na prvu loptu, već vam je potrebno vreme da upoznate drugu osobu. Međutim, jednom kada se prepustite, to činite celim svojim bićem. Vezani ste za partnera, pa ne odustajete lako, ukoliko naiđete na prepreku u odnosu.

8. Umete da uživate u trenutku

Glasate za hobije koji vas opuštaju, a u životu imate laganiji tempo. Prijaju vam aktivnosti u kojima su uključena sva čula, poput izrade rukotvorina ili odlaska u šetnju.

9. Istrajni ste

Kada vam se nešto ili neko dopada, ne odustajete tek tako. Ponekad ste toliko usredsređeni, da ne možete da se opustite dok to ne postignete. U partnerstvu ovo ume da predstavlja problem, jer preterana vezanost guši drugu stranu.

10. Volite da držite stvari pod kontrolom

Pridržavate se svoje rutine, i ne gledate blagonaklono na one koji vole da vam se mešaju u posao. Promene vam prijaju samo ukoliko ste ih sami inicirali, pa pratite šta je sledeće na dnevnom redu, u nadi da neće doći do neočekivanih izmena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: Stil/ Citymagazine.danas.rs


Sponsored ads: