Ideje za poklone za drugarice – darovi za sve prilike

Sponsored ads:

Bliži se povod za darivanje najbolje prijateljice i nedostaje vam ideja?

Nova godina, rođendan, proslava važnog životnog događaja i mnogi drugi povodi zahtevaju da za svoju blisku prijateljicu osmislite poklon koji će je oduševiti!

Ipak, kako svake godine ima brojnih povoda za darivanje, svakome se desi da ostane bez inspiracije. Zato vam u narednim redovima dajemo inspiraciju i otkrivamo koji su to kreativni pokloni za drugaricu koji će izmamiti osmeh na lice i pokrenuti lavinu emocija prilikom uručivanja.

Nastavite da čitate naš tekst i pronađite inspiraciju!

Slatki poklon za drugaricu kao rođendansko iznenađenje

Da li je vaša drugarica slatkoljubac?

Ako je tako, onda vaša potraga za savršenim poklonom može da prestane!

Prodaja unikatnih slatkiša neodoljivog ukusa i primamljivog izglea poslednjih godina veoma je popularna na našim prostorima. Tako možete pronaći slatkiše poput mekanih krofni na kojima može da bude istaknuta jedinstvena kratka poruka za vašu prijateljicu, ispisana jestivim i veoma ukusnim kremom.

Osim krofni, rođendanska poruka može da se nađe i na luksuznim tortama, a vaš zadatak je samo da izaberete kombinaciju ukusa i uručite slavljenici poklon! Predlažemo vam da za slatki poklon birate radnju speijalizovanu za slatkiše i na taj način postignete pun pogodak – ukusan poklon koji obara sa nogu svojim jedinstvenim izgledom!

U novogodišnji poklon unesite malo magije

Nova godina je prava prilika da kreirate magične poklone koji će vašu drugaricu oboriti sa nogu!

Kako?

Veoma jednostavno.

Pre svega, važno je da naglasimo da novogodišnji poklon ne mora da bude nužno neobičan i nesvakidašnji. Jednostavno, prijateljici možete kupiti ono što joj treba – to može biti komad odeće, donji veš, čarape ili šolja za kafu.

Ono što će poklon učiniti pravim novogodišnjim, jesu motivi koji se na odabranom poklonu nalaze, ali i boje i dezeni koji asociraju na ovaj radosni praznik.

Tako možete izabrati komplet veša crvene boje sa sitnim tufnama, zvezdicama ili zanimljivom novogodišnjom porukom. Pred Novu godinu rafovi prodavnica prepune se najraznovrsnijim predmetima sa motivima ovom praznika, pa vam neće biti teško da odaberete onaj koji se uklapa u stil drage prijateljice kojoj poklanjate.

Ukoliko je ona ipak ljubiteljka jednostavnosti, onda uz klasičan poklon poput majice, džempera ili drugog odevnog predmeta dodajte sitnicu koja je inspirisana novogodišnjim i božićnim praznicima. Preostalo je da sve pažljivo upakujete u ukrasni papir i kreirate čestitku, te osmeh neće izostati!

Za posebne prilike odaberite poklon koji će je oboriti sa nogu

Vaša drugarica je diplomirala?

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Ili je možda osvojila prestižnu nagradu za poslovni uspeh?

Posebne prilike i važni životni događaji zahtevaju poseban poklon koji će joj reći koliko vam znači i biti svojevrsna nagrada za njen trud. Zato za ovakve situacije treba izabrati specijalan poklon koji će je oduševiti.

Da biste zaista odabrali savršen poklon, važno je da dobro poznajete vašu drugaricu i promislite koji poklon će na adekvatan način slaviti to što je ona ostvarila. Pokloni poput novih iskustava, ili vikend putovanja su nepogrešiv izbor za posebne prilike.

Iskustvo na poklon – originalan dar

Kampovanje, bandži džamping, escape room – sve su to iskustva koja mogu oduševiti one avanturističkog i istraživačkog duha. U skladu sa interesovanjima vaše prijateljice i sa izdvojenim budžetom možete pronaći nesvakidašnji poklon koji će joj se dopasti.

Izuzev pomenutih aktivnosti, vaš poklon može biti i nekoliko časova jahanja, kao i jahanje na nekoj posebnoj destinaciji. Isto tako, možete odabrati vožnju kvadovima kao idealan poklon, ali i odlazak u avantura park.

Izbora je mnogo, a vaš zadatak je da sve opcije dobro istražite i odaberete onu koja će pokrenuti lavinu emocija i prijatno iznenaditi vašu drugaricu.

Naravno, ukoliko je ona ljubiteljka umetnosti, kulture, ili filma, iskustvo koje ćete joj pokloniti može biti karta za premijeru koji je dugo čekala, karta za pozorište ili novu izložbu umetnika kog ceni.

Budite kreativni!

Vikend putovanje – jedinstven dar za hedoniste

Srbija i naš region imaju mnogo toga da pruže.

Tako se neretko mogu naći aranžmani po veoma povoljnim cenama. Ako niste obišli Balkan, pravo je vreme da najbolju drugaricu iznenadite zajedničkim putovanjem na destinaciju koja najviše odgovara vašim potrebama i aktivnostima koje na putovanju volite da sprovodite.

Tako vaš izbor može biti spa centar u neposrednoj blizini mesta gde živite, ali i destinacije kao što su planine Tara i Zlatar, gde će vaš fokus biti potpuno opuštanje u prirodi.

Sa druge strane, ukoliko ste ljubitelji kulture, umetnosti i građevina impozantne arhitekture, onda je obilazak obližnjeg evropskog grada idealan izbor za vikend putovanje. Neki od predloga su Budimpešta, Ljubljana, Sarajevo, Zagreb, carski grad Skoplje i još na desetine gradova koji vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnim.

Ukoliko na vreme krenete sa istraživanjem i odabirom aranžmana za putovanje, možete pronaći povoljnije opcije i bezbrižno provesti vikend sa prijateljicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Nadamo se da vam je naš tekst bio interesantan i da vam je pomogao da odaberete poklon za drugaricu koji će je izmamiti osmeh na lice!


Sponsored ads: