INDIJSKI HOROSKOP SA NEPOGREŠIVOM PRECIZNOŠĆU OTKRIVA: Ovi znakovi će biti najsrećniji u 2022. godini!

Sponsored ads:

Indijski horoskop je najstariji sistem astrologije i veruje se da je jedan od najtačnijih na svetu

Indijski horoskop ima 12 znakova, vrlo sličnih po vremenu označavanja zapadnjačkom. Znakovi se nazivaju “rasi”, a razlika je u načinu merenja. Mnogi čak smatraju da je indijski horoskop tačniji od zapadnog jer se pomera tačka precesije unazad za 23 stepena i podznak se pomera. U zapadnom horoskopu se ne uzima u obzir tačka precesije i ne uzima se obzir činjenica da se položaj Zemlje potpuno razlikuje od položaja pre nekoliko hiljada godina.

Prem indijskoj prognozi, za ova 4 znaka naredna godina doneće puno sreće, uspeha, dobrih prilika i lepih vesti:

Bik

Za Bika sam početak 2022. donosi veoma povoljne aspekte. Astrolozi preporučuju da maksimalno iskoristite ovu priliku i sve planove za ostatak godine napravite na početku nove, bićete mnogo “mudriji” nego što vam se čini. Naravno, biće ponekog “štucanja” na putu do uspeha, ali će svi napori koje ste uložili na kraju biti nagrađeni. Sve u svemu, Bikovi mogu da se nadaju veoma uspešnoj godini, a astrolozi im daju i jedan bonus savet – preuzmite inicijativu i nemojte da se plašite rizika!

Horoskop, Bik
foto: Shuterstock

Blizanci

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Blizanci će imati jedinstvenu godinu u svakom pogledu. Njima će se bukvalno u 2022. nizati uspeh za uspehom, a za svaki će biti lično oni zaslužni, ništa im neće “pasti s neba”. Sve planovi koje su napravili u prošlosti, sprovešće u delo, a sve to će rezultirati neviđenim uspehom. Na polju ljubavi je moguće i da ozvaniče odnos sa partnerom, ovi uspesi će ih podstaći da se odvaže i na taj korak.

Lav

Za Lavove će 2022. biti godina akcije. Prema rečima astrologa, period planiranja je prošao, pa je neophodno da se pristupi realizaciji ideja. Uspeh im je zapisan u zvezdama, ali o jednom treba da povedu računa. Važno je da odvoje vreme i pažljivo razmisle o svakom narednom koraku. Jer, ako naprave grešku i postupe brzopleto, ceo ovaj proces napretka može biti zaustavljen, ako ne trajno, onda makar na neko vreme. Savet astrologa je da postupe “mudro”.

Burmanska astrologija, Žena, Lav
foto: Shutterstock

Vaga

Naredna godina će najviše uspeha doneti Vagama koje su voljne da eksperimentišu. I to će važiti za sve sfere života. U 2022. godini zvezde blagonaklono gledaju na one koji se ne libe da predstave nove ideje i zalažu se za njih. Astrolozi poručuju – ne plašite se rizika i isprobavanja novih stvari. Ovaj pristup će vam pomoći da greške smanjite na minimum, a iskustvo koje ćete steći tokom ovog procesa, biće neprocenjivo u budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: stil.kurir.rs / Mondo


Sponsored ads: