Kako prepoznati da se neko zaljubio prema znaku Zodijaka: Blizanci brbljaju – Lav ljubomoriše

Svaki horoskopski znak donekle drugačije reaguje i drugačije se ponaša kada se zaljubi. Pa da ih analiziramo:

Ovan: Kada se ovan zaljubi on se ponaša kao zaljubljeni tinejdžer. Lice mu se zarumeni kad je u društvu osobe koja mu se dopada i često se kikoće. Zaljubljeni ovan želi što više vremena provesti sa svojom simpatijom, pa makar i kroz dopisivanje.

Ako vam često šalje poruke ili vas poziva – stalo mu je do vas. Bik: Ovaj znak Zodijaka će vješto sakrivati kada se zaljubi u nekoga. U početnoj fazi, on prvo testira osobu koja mu se dopada, pa ako ta osoba prođe sve njegove testove tada razmišlja o stvarnoj vezi. 

Ako vas često poziva na večeru ili vas vodi na luksuzna mjesta i putovanja, velike su šanse da se zaljubio. Blizanci: Zaljubljeni blizanci se najbolje poznaju po svojim riječima. Komunikacija je njihova jača strana i zbog toga neće štediti riječi prema osobi koja im se dopada.

Kada se zaljube uvijek će potencirati duboke razgovore sa svojom dragom osobom koji bi mogli trajati danima. Tako možete znati i kada se Blizancima neko ne dopada, ako nisu zainteresovani za razgovor sa određenom osobom – nisu zainteresovani ni za šta drugo. 

Rak: Zaljubljen rak uvijek želi biti u vašem društvu. Kada mu se osoba dopadne on će joj prvo poželjeti biti prijatelj kako bi stekao njeno povjerenje i naklonost. Pored toga, uvijek će se truditi da vas dobro nasmije. Lav: Njega je najlakše prepoznati kad se zaljubi – njegova posesivnost ga odaje iz aviona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Prema osobi koja mu se dopada će se uvijek ponašati previše zaštitnički i imaće ljubomorne ispade kada se u njihovoj priči pojavi treća osoba. Djevica: Ovaj horoskopski znak je teško razumijeti. Zbog toga je teško procijeniti i da li je zaljubljen ili je to samo još jedna njegova nesigurnost. 

Ne vole romantične izlive ljubavi i ne pokazuju ljubav kao svi ostali. Ovog znaka Zodijaka ipak ćete morati direktno pitati da li je zaljubljen, inače nikada nećete 100% znati. Vaga: Kada se vaga zaljubi ona daje sve za tu osobu. Iako vole sebe, kada se zaljube svoje potrebe stavljaju u drugi plan. 

Po tome je najlakše ih prepoznati. Nikada se neće mnogo truditi oko nekoga ko ih ne zanima. Škorpija: Kada se škorpija zaljubi, ona vas bombarduje pitanjima. Zanimaće je cijela vaša istorija, s kim ste bili, šta ste radili, šta ste sve prošli. Ova znatiželja vam može jasno pokazati da škorpija gaji velika osjećanja.

Strijelac: Zaljubljeni strijelac svoju simpatiju često poziva na razne “avanture”. On obožava putovanja i uvijek će sa sobom rado povesti osobu koja mu se dopada. Ne voli monotoniju i dosadan način života. Jarac: Kada se jarac zaljubi u nekoga, on odmah kuje planove za budućnost. 

Neće dugo oklijevati da vam prizna svoja osjećanja i odmah će vam, kao iz topa, objasniti šta želi. Vodolija: Kada se vodolija zaljubi ona smatra da ne može živjeti bez te osobe. Zbog toga će se uvijek motati oko nje i poklanjati joj razne znakove pažnje. 

Vodolije su veoma velikodušne, od njih možete očekivati i poklone. Ribe: Kada se ribe zaljube, potrebno je da prođe neko vrijeme da bi shvatile da mogu otvoriti svoje srce. Ali kada se to desi postaju pravi romantici. Ribe će svoju voljenu osobu obasipati poklonima, lijepim riječima, nježnošću itd… 

Ako primjetite da se osoba u znaku ribe odjednom mnogo ljepše ponaša prema vama velike su šanse da joj se dopadate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: pult24.info


Sponsored ads: