KLJUČNI DOGAĐAJ PREMA HOROSKOPU U 2023. ZA SVAKI ZNAK: Blizanci će iskoristiti talente, a oni potpuno promeniti SEBE

Proverite na šta vas upozoravaju zvede u narednoj godini!

Prema rečima astrologa, velike promene nas očekuju i 2023. godini, jer čim otkuca ponoć već dve planete će biti retrogradne. Zbog Marsa, planete želje i nagona i Merkura, planete komunikacije i razmene, tprva nedelja neće biti baš pogodne za nove početke, kako horoskop kaže.

Šta je ključni događaj za svaki znak u 2023.?

Ovan

Očekujte mnogo sreće u prvom delu 2023. godine, jer je planeta Jupiter u vašem znaku do sredine maja. Jupiter vam daje perspektivu i podstiče vas da sanjate velike snove. Sve što ste zamislili će biti moguće ostvariti. Fokus za vas ove godine nije na uspesima, već na vašim sopstvenim željama. Kao što dobro znate, često pregorevate. Borite se protiv toga tako što ćete pažljivo organizovati svoje vreme.

Bik

Sezona pomračenja u vašem znaku prošle godine od vas je tražila da redefinišete odnos koji imate sa novcem. Jupiter, planeta ekspanzije, prelazi u vaš znak na kraju sezone Bika. Jupiter želi da vam pruži sve što vam treba i više od onoga što želite. Trik da dobijete pravo bogatstvo u 2023. je da ubedite sebe da to zaslužujete.

Srećna žena, žena, devojka
foto: Shutterstock

Blizanci

Blizanci, vaša godina počinje retrogradnim Marsom u vašem znaku. Vaš dar je sposobnost da se prilagodite vremenima, kada to zahtevaju društvene situacije. Ali namera ove retrogradnosti, koja postavlja ton za godinu koja je pred vama, jeste da iskoristite te talente na praktičan način – za zaradu. Imate moć da utičete na druge i to maksimalno iskoristite.

Rak

Pluton, planeta seksa, biće u vašoj osmoj kući intimnosti u 2023. Pluton vas navodi da zaronite duboko u sebe i svoje najbliže veze. Imate sklonost da se potpuno i slobodno date svojim najbližima i to će naredne godine doći do izražaja. Vodite računa o sebi i pažljivo poklanjajte svoje srce.

Lav

U 2023. stavićete sebe na prvo mesto. Ne treba vam potvrđivanje drugih da vam pokaže da ste posebni. Nemojte menjati sebe da biste se drugima više dopadali. Osetićete duboko zadovoljstvo ako se u 2023. budete borili za sebe bez ikakvog kompromisa.

žena, zadovoljna žena
foto: Shutterstock

Devica

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Vaša najveća moć je sposobnost da analizirate šta se može iznedriti iz neke situacije i to ćete odlično raditi u 2023. Često niste u stanju da ispunite ono čemu se nadate – ali samo zato što zaboravite da budete strpljivi sa procesom. Verujte da se sve dobre stvari oblikuju u svoje vreme, a vi treba samo da naučite da budete strpljivi u godini pred nama.

Vaga

Vage, lako vas je voleti, a opet tako teško zaista upoznati. Imate prirodnu sposobnost da osetite šta drugima treba ili očekuju od vas. Zbog toga im često udovoljavate – ali tome će doći kraj u 2023. Moraćete da naučite da budete sebični u pogledu onoga što želite. To je težak zadatak, ali neophodan.

Škorpija

Škorpija je samo Rak u crnoj bajkerskoj jakni, kažu astrolozi. Ispod vaših dobro izgrađenih bedema je nežna osoba. Prve polovina 2023. poziva vas da se zapitate od čega i od koga se štitite. Da li radite to iz ljubavi ili straha? Kao znak koji razume kontrolu više od drugih, često vam je potrebna lekcija o otvaranju drugima, koju ćete naučiti u novoj godini, piše Zadovoljna.

Strelac

U 2023. godini, promeniće se vaši pogledi na život i način na koji učite o njemu. Reč mentor potiče iz Homerove „Odiseje“, Mentor je seda kosa koju je Odisej zadužio da obrazuje i vodi njegvog mladog sina Telemaha – ali ju je brzo zamenila boginja Atina. Pouka tog mita koju bi Strelci trebalo da poslušaju 2023. jeste da godine ne garantuju mudrost i da je potrebno mnogo više od iskustava da bi osoba pronašla svoj put.

Žena, Devojka
foto: Shutterstock

Jarac

Naredne godine, vaša vladajuća planeta Saturn se pomera iz Vodolije i ulazi u Ribe. Zbog toga ćete biti više spontani – ova tranzicija daće vašim snovima slobodu da bujaju. Tu energiju podržava Pluton, planeta borbe za moć, koja izlazi iz vašeg znaka prvi put u 15 godina, što ćete osetiti na svakom planu.

Vodolija

Lična transformacija je u prvom planu za vas u godini koja je pred vama. Pluton će se useliti u vaš znak od 23. marta do 11. juna. Ovaj tranzit najavljuje velike promene. Poziva vas da se zapitate kako sebe doživljavate i kao pojedinca i kao člana kolektiva. Vi ste i humanitarac i pustinjak, saosećajni i proračunat – svetu je potreban objektiv koji mu možete ponuditi. Ne skrivajte ono što ste rođeni da delite.

Ribe

Saturn se kreće pravo na vaš znak, Ribe. Saturn je teška planeta, ali nagrađuje rad, pa bi vas u 2023. mogao dovesti do punog procvata nakon mnogo godina stagnacije. Spremniji ste nego ikad da definišete sebe pod sopstvenim uslovima, nezavisno od pritiska tuđih potreba i želja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: stil kurir / zadovoljna


Sponsored ads: