Legendarna serija ‘Malcolm u sredini’ uskoro se vraća u novom izdanju, pristali su svi glumci

‘Malcolm u sredini’ jedna je od onih humorističnih serija koje smo obožavali gledati pa nas je oduševila mogućnost nastavka priče

Bryan Cranston priznao je da je kompletna glumačka postava oduševljenja ovom idejom te da i sam autor serije razmišlja o njoj

Ukoliko se nastavak doista dogodi, bit će u obliku filma koji prati dogodovštine disfunkcionalne obitelji dvadesetak godina kasnije

Poznati glumac Bryan Cranston koji se proslavio ulogom u humorističnoj seriji ‘Malcolm u sredini’ prije nego je osvojio svijet puno ozbiljnijom ulogom u ‘Na putu prema dolje’, ozbiljno nas je razveselio spomenuvši da postoji mogućnost da se otkačena i disfunkcionalna obitelj vrati na male ekrane, a čini se da je cijela originalna glumačka postava oduševljena idejom ponovnog okupljanja.

“Volim tu seriju”, priznao je Brian u intervjuu za Entertainment Weekly te dodao kako je ona za njega zbog kvalitetnog scenarija bila poput komičnog naličja serije ‘Na putu prema dolje’. U nastavku razgovora otkrio je i da Linwood Boomer, producent i autor popularne serije, ozbiljno razmatra ideju snimanja filma kao nastavka serije. 

“Baš kao što je i Vince Gilligan [autor serije ‘Na putu prema dolje’] rekao, da postoji sjajna ideja kojom su svi oduševljeni, i on bi stvarno razmislio o povratku na male ekrane. A mi smo svi za. Svi su glumci složni da bismo se voljeli ponovno okupiti, iz istih razloga”, poručio je te dodao: “Ne treba mi posao. Ne želim samo biti zaposlen. Ali volim raditi, i volio bih se ponovno ujediniti s tom glumačkom postavom i tim timom, i ponovno ispričati priče kroz taj lik. Moći ponovno postati Hal, u ovim godinama i nakon toliko vremena, bilo bi jednostavno fenomenalno. Oduševljen sam mogućnošću toga”, priznao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Budući da su idejom jednako oduševljeni glumci, kao i obožavatelji kultne serije, iskreno se nadamo da će Linwood uslišiti kolektivne molitve, a zanimljivo je da ovo nije prvi put da se špekulira o snimanju filmskog nastavka serije. Ova je mogućnost prvi put spomenuta još 2020., a sada se o njoj ponovno krenulo intenzivnije razgovarati.

“Bili smo tako sjajna obitelj i ja svakako sam otvoren za nastavak priče ako se pojavi dobra ideja. Bilo bi na primjer fantastično istražiti što se događa s ovom obitelji 20 godina kasnije”, poručio je. Podsjetimo, humoristična je serija s emitiranjem krenula 9. siječnja 2000., a emitirano je sedam sezona prije no što su na samom kraju 2006. godine Malcolm (Frankie Muniz) i Reese (Justin Berfield) završili srednju školu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: miss7.24sata.hr


Sponsored ads: