NAJBOLJI MUŽEVI PREMA ASTROLOGIJI Rak će vas obasipati POLJUPCIMA I ZAGRLJAJIMA, a prava ste srećnica i ako vaš suprug pripada OVOM ZNAKU

Astrolozi kažu da su muškarci rođeni u ovim znacima najbolji bračni partneri. Možda vas lista iznenadi ili se pak u potpunosti uklopi sa vašim iskustvom.

BIK

Najpouzdaniji, isren i romantičan u srcu muškarac Bik zna kako svoju suprugu da učini srećnom i kako da joj pokaže ljubav. Muškarci koji pripadaju ovom znaku uvek traže stabilnost u svojim vezama i to je ono što ih najviše inspiriše. Držaće vas blizu i obasipati nežnošću.

Pirs Brosnan rođen je u znaku Bika
Pirs Brosnan rođen je u znaku BikaFoto:Profimedia

LAV

Muškarac Lav odan je do srži i ima mnogo razumevanja. Voli da se divi voljenoj osobi i da joj pruža pažnju i nežnost. Lavovi će razmaziti svoje supruge poklonima, putovanjima ili jednostavno i najvažnije, ogromnom podrškom.

RAK

Sa njima je sjajno provoditi vreme jer Rakovi vole sve što ima veze sa ljubavlju. Imaju intenzivna osećanja, značajno mesto daju nežnosti, imaju velikodušno srce i trude se da dragu osobu učine srećnom.

Tom Henks sa suprugom Ritom Vilson, glumac je rođen u znaku Raka
Tom Henks sa suprugom Ritom Vilson, glumac je rođen u znaku Raka Foto:Profimedia

RIBE

Ovaj muškarac voli da ugađa i usrećuje druge. Potrudiće se da budu velika podrška drugoj strani, tu su ako zatreba rame za plakanje. “Neko na koga možete da se oslonite”, e to je muškarac rođen u znaku Riba, piše pinkvilla.com.