NAJGORI LJUBAVNI PAROVI PREMA HOROSKOPU: Uprkos ljubavi i strasti su kao rogovi u vreći, VEZA IM JE OSUĐENA NA PROPAST

Proverite da li imate pored sebe partnera koji vam uopšte ne odgovara prema mišljenju astrologa!

Prema horoskopu, neke veze su apsolutno osuđene na propast, jer se određeni znaci nikako ne slažu po karakteru. Naime, uvek nađu razlog za konflikt, uprkos ljubavi i strasti. Proverite koji parovi Zodijaka nikako nisu za ljubav na duže staze.

Ovnovi imaju čvrstu volju, a Bikovi su poznati po tome da su tvrdoglavi. Možete li da zamislite tu svađu? Postoje trenuci u kojima Bik želi da uživa u mirnoj večeri kod kuće, a Strelac gotovo uvek želi negde da ide i radi nešto zabavno. Tako da su Strelčevi više od onoga što Bikovi mogu da podnesu, a vrlo često i ne uzimaju stvari za ozbiljno, što može biti frustrirajuće.

Manipulator, Svađa
foto: Shuterstock

Želite ljubavnu katastrofu? Samo spojite ova dva horoskopska znaka.

Blizance, koji su poznati po svojoj ljubavi prema razgovorima i zabavi, a Jarčevi koji su veliki radoholičari i vole da planiraju gotovo svaki trenutak svog života. Takav nedostatak spontanost Blizance će brzo oterati.

Vodolije su slobodnijeg duha, dok su Rakovi vrlo nezavisni, pa bi mogli pomisliti kako im nisu potrebni, s obzirom na to da njima nije potreban neko ko će biti u potpunosti tu uz njih. Takođe, posebno će misliti kako im nisu potrebne Vodolije, kada im oni počnu isticati svaku grešku, što je vrlo verovatno da će učiniti.

Raskid, Razvod, Svađa
foto: Shutterstock

Škorpije neće zahvaljivati niti davati previše komplimenata, a Lavovi žude za takvim stvarima. Takođe, Lavovi smatraju da su vrlo šarmantni i vole flert, što se Škorpijama neće sviđati, jer imaju tendenciju biti prilično ljubomorni. Nijedan od ova dva znaka u potpunosti ne želi da se veže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Prema mišljenju Devica, Strelčevi mogu često biti previše bezbrižni i ne vode previše računa o tome kako njihovi postupci mogu povrediti druge ljude, što je kod Device crvena zastavica.

Device često mogu biti previše kritične, što može učiniti da se Vage počinju preispitivati, ali i uvek moraju biti u pravu, što logično može ići na živce pa ne moramo ništa dodatno objašnjavati.

svađa, ljutnja
foto: Shutterstock

Reči koje opisuju odnos ova dva znaka su “eksplozivnost”, “ratobornost” i “intenzivnost”, što nikako nije dobra stvar, kada je u pitanju stvarni život. Oba znaka na taj način žele da imaju potpunu kontrolu i biti na vrhu, a to je recept za propast. Osim što među ovim znakovima nedostaje seksualne hemije, Strelac bi mogao u ovom odnosu biti prilično frustriran, jer Jarac neće imati previše tolerancije za njegovu potrebu za zabavom.

Ribe su najosetljiviji znak Zodijaka, ali i vrlo sanjiv, dok su Device praktične i dole na zemlji. Iako poznata izreka kaže kako se suprotnosti privlače, u ovom slučaju one se samo sukobljavaju. Ali prijateljstvo će svakako funkcionisati, piše Noizz.

Vodolije vole da budu neobične i boemi, Bikovi su materijalisti i mnogo konzervativniji, pa je možda bolje da partnera potraže na nekom drugom mestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Rakovi vole da budu kod kuće, a Blizanci da idu na zabave. Ali ako imaju jednaki smisao za humor, to bi moglo da uspe, kao i to ako Blizanci pokažu malo strpljenja za partnera. Oni nisu najgori par, ali i dalje će imati svoje izazove.


Sponsored ads: