Najveći narcisi Zodijaka: Djevice misle da su najpametnije – Bikovi da su bolji od ostalih

Da li ste ikada bili u vezi sa narcisoidnom osobom? Ako jeste, pokušajte da više nikada ne dođete u takvu situaciju.

Uzimajućiu obzir astrologiju, potpuno je jasno da većina narcisoidnih horoskopskih znakova dijeli neke specifične osobine. Oni čine sve što je potrebno da bi dobili ono što žele. Iako nekad izgledaju ljubazno i šarmantno, oni su ustvari osobe bez osjećanja, hladne i indiferentne.

Evo kako se ponašaju narcisoidni horoskopski znakovi: 1. Djevica – djevice su ubijeđene da su uvijek najpametnije za sve. One su pune sebe i i za sve imaju odgovor. Spremne su čak i na laž da bi dobile ono što žele. Narciosidne osobe žele sve savršeno, a isto tako i djevice. 

2. Bik – bik smatra da zaslužuje više nego drugi ljudi. Mnogo im nedostaje sposobnost empatije. Ako nešto nije kako oni žele, ne trude se uopšte ni da to shvate. Takođe, njihov veliki problem je kontrolisanje bijesa. Veliki su manipulatori i materijaliste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

3. Lav – čim pogledate neke osobine, možete shvatiti da su lavovi narcisoidne osobe. Vjeruju da se čitav svijet okreće oko njih i da imaju pravo da čine šta god žele. Vrlo su samouvjereni, ali ipak su nekad i nesigurni, baš kao i svi narcisi. Vole kada ga obasipaju pažnjom i poklonima. 

4. Škorpija – škorpije su dosta narcisoidne, ali su vise orijentisane na osvetu. Ako im stanete na put i uradite nešto što nije kako one žele, učiniće sve da vam se osvete. Ne zanima ih da li će neko biti povrijeđen. Uopšte ne vide da je loše iskorištavati nekog da bi dobili što žele. 

5. Vodolija – osjećanja vodolija su toliko hladna, da ih to čini više narcisoidnima. Nezavisni su do te mjere da ne razmišljaju ni o čemu, osim o svojim željama. Isto, kao i škorpije, iskoristiće sve oko sebe da bi ostvarili svoje ciljeve. Često se bave dobrotvornim radom, ali to je da bi privukli pažnju na sebe i stvorili drugačije mišljenje o sebi. Smatraju da znaju bolje sve od svih, kao i svi ostali narcisoidni znakovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: pult24.info


Sponsored ads: