NEMA UREDNIJEG I PAŽLJIVIJEG HOROSKOPSKOG ZNAKA OD OVOG: Njima ništa ne može da promakne, a posao im je iznad svega

Saznajte kakve karakteristike ima Devica koja važi za najpedantniji horoskopski znak.

Device važe za jedan od najpedantnijih znakova, koji žele da sve bude pod konac i da stvari uvek drže pod kontrolom.

Ne postoji astrološki znak koji toliko brine o svom zdravlju kao što je Devica. Ako primetite osobu koja veoma detaljno i razložno opisuje svaki svoj simptom, možete pretpostaviti da je rođena u ovom znaku ili joj je on naglašen u ličnom horoskopu.

Horoskop, Horoskopski znakovi, Devica
foto: Shutterstock

1. Device definitivno nisu device

Neka vas ime znaka ne zavara – Device su itekako strastvene. U početku će možda biti malo suzdržane, ali jednom kada se osete sigurnima u vašem zagrljaju, ostaćete zapanjeni. Kao što je već rečeno, Device se daju 100 posto, a to važi i u krevetu.

2. Budite njen najveći fan

Ako mislite da je kritična prema drugima, ne želite ni da pretpostavite kakve tek kriterijume sebi nameće. Zato im je potrebna podrška i neko ko im ponavlja da moraju da se fokusiraju na svoje dobre strane i postignuća.

3. Vole da “dišu”

Dajte im prostoraIzuzetno su društvene i vole da budu među ljudima, ali istovremeno su strahovito samostalne. Potrebno je da nađete ravnotežu – vremena koje provodite s njom i vremena tokom kog je sama.

4. Naviknite se da su radoholičari

Marljive su i na poslu, i u vezi i kod hobija. Izrazito su ponosni na svoju marljivost i ne trpe ljude koji aljkavo, bez volje odrađuju posao. Zato, trudite se oko veze i Devica će vam to stostruko vratiti. I da, naviknite se da prvo dolazi posao a tek onda zabava.

5. Ne uzimajte ih zdravo za gotovo

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Njihova odanost je bez premca. Ostaće uz prijatelja ili partnera bez obzira na sve. Ali ako misli da je u jednostranoj vezi (prijateljskoj ili ljubavnoj) prekinuće je. Tada će već biti kasno, jer pre nego što je napravila tako radikalan potez, Devica vam je već dala ne drugu šansu nego njih pet.

6. Ne podcenjujte njenu intuiciju…

i zato uvek govorite istinu i budite iskreni. Ne samo da “namirišu” lažljivca na kilometar, nego iskrenost cene čak i više od reda. Dobra strana toga je da će intuitivna Devica sama započeti tešku temu ako misli da je vama nezgodno. Loša strana je da ne možete ništa od njih da sakrijete, čak i ako to činite zbog njihovog dobra.

7. Razmazite Devicu (jer ona neće)

Malo koji znak se toliko daje drugima, a toliko malo brine za sebe. Uostalom, ako mislite da vama nameće nemoguće standarde, verujte, prema sebi je trista puta gora. Zato je važno da pokušate da je što više razmazite i budete dobri prema njoj. Devica nikad neće to zloupotrebiti.

8. Red, rad i još malo reda

Sintagma “kreativni nered” Devici zvuči kao “nežno mučenje”. Ne morate ni da pokušavate da živite prema njihovom standardu reda ( i Devicama je to teško), ali zaboga, pokrenite se i pokažite nameru da barem očigledne stvari dovedete u red.

9. Reci šta misliš, misli šta govoriš

Device ne podnose mentalne igre i ne vole pretpostavke. Ako moraju da se “probijaju” da bi saznale šta mislite i osećate, ne samo da će to smatrati potpunim gubitkom vremena nego će vas smatrati nezrelim. Ali imajte na umu prvu stavku – budite iskreni, ali istinu saopštite obazrivo.

10. Device su jako osetljive, budite pažljiviI one znaju da su osetljive, pa daju sve od sebe da kontrolišu svoja osećanja.

Toliko ih potiskuju da često saznate što im smeta tek kad “puknu”. Važno je da Devici pružite osećaj sigurnosti kako bi mogla da sigurno govori o svojim osećanjima. Njima je važno da ih saslušate. Međutim, pripremite se na iduću eksploziju, jer Device su vrsne u potiskivanju osećanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: Stil / Cicimici.com


Sponsored ads: