NJIMA BRAK NIJE NI NA KRAJ PAMETI: Žene sa OVIM horoskopskim znakom dobro znaju šta hoće od života i kako to da dobiju

Otkrijte koja 4 ženska horoskopska znaka teško ulaze u brak!

Prema horoskopu, ove žene su samosvene, samostalne i veoma jake, te im nije potreban bračni partner kako bi dobile potvrdu da pripadaju i da su voljene. Spremne su da bez problema same obave svaki posao, sposobne su za sve, a samim tim su i nezavisne.

Dakle, žene koje teško ulaze u brak pripadaju sledećim horoskopskim znakovima:

Lav

One se rađaju sa bogatstvom, mogu da budu kraljice ceo život bez muškarca. Karijera za ženu Lava je dovoljna da stvori ugodan život za malu porodicu. Partner žene Lava je obično veoma brižna osoba koja joj može pomoći u kući i brinuti se o deci, tako da ne mora previše da brine o kućnim poslovima. Samo treba da se fokusirate na svoj omiljeni hobi i radite ono što želite.

Blizanci

Žena Blizanci je pametna i veoma lepa devojka, nije im problem da udovolje drugoj polovini i muževljevoj porodici, tim pre što ona ume da ubeđivanjem učini svog partnera poslušnim i aktivnim. U ekonomskom smislu, žena Blizanci je ambiciozna, ali pametna, pa o svemu odlučuje lako, ima brz um i spremna je da isproba nove stvari. Rukovodstvo je uvek visoko ceni. Bez obzira kog partnera izaberu, uvek će živeti bogato i u punom blagostanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Vage

Poznati su temperament i šarm žena Vage, žene ovog znaka su rođene sa estetskim ukusom, znaju da se oblače kako im pristaju, plus imaju prijateljski i vešt karakter. U svojim karijerama obično vode, i nikada nikome neće popustiti. Vaga je dobra u komunikaciji, snažnog je duha, zna da razgovara sa porodicom svog muža, možemo reći da je njihov bračni put veoma lep, ne treba da brinete uopšte. Ali čak i ako uđu u bogatu porodicu, to za njih neće biti ključni faktor – možda je to samo slučajnost.

Jarac

Ove žene su uvek snažne i strastvene u svojoj karijeri, maksimalno su fokusirane na posao i razumeju kako da zarade, ako imaju slobodne dane, steći će nova znanja i iskustva. Često i pre braka već imaju dobru ušteđevinu, kuću i auto. Naravno, veoma su izbirljivi u izboru srodne duše, ali očigledno neće gledati u njegov džep. Ovo definitivno nije ključni kriterijum pri izboru partnera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: stil kurir


Sponsored ads: