NOVČANI HOROSKOP ZA JESEN 2022. GODINE: Devica će zaraditi više nego što je želela, Vagi će presušiti priliv finansija!

Sponsored ads:

Saznajte šta očekuje vaš horoskopski znak tokom jeseni na polju finansija – novčani horoskop predviđa za neke dugove, a neki će imati priliku da zarade više nego ikada!

Novčani horoskop za jesen 2022. godine!

Ovan

Ovnovi su skloni rasipanju i brzopletim kupovinama. Vole da kupuju sitnice koje im donose radost. Trebalo bi da naučite da budete pažljiviji u trošenju i naviknete se da štedite novac. Ove jeseni, finansijska sreća vam ide na ruku. Moguće su povišice, bonusi, unapređenja.

Bik

Jesen obećava da će biti dobar period za Bika, ne predviđaju se problemi sa novcem. Međutim, ovo nije najbolje vreme za velika ulaganja, pa ga je bolje posvetiti štednji i planiranju. U septembru mogu nastati nepredviđeni troškovi vezani za pomoć najmilijima. Kasnije se stvari mogu srediti.

Blizanci

Ključna reč za Blizance ove jeseni je stabilnost. Ostvarujete savršen balans između potrošnje i dobiti. U finansijama za vas vlada mirna luka. Ipak, nemojte preterivati sa troškovima kako u zimu ne bi došlo do finansijskih rupa.

Rak

Jesen će se pokazati kao prilično miran period za Rakove u finansijskom smislu. Vaš rad i rud napokon će da s eisplati. Možete da se opustite i odmorite, da udahnete svež vazduh sa puno mira. Verujte svojoj intuiciji, ona će vam reći prave odluke za planiranje budžeta.

Lav

Lavovi će imati period sa puno promena. Moguće je da ste u poslednjim danima oiskudevali kada je reč o novcu i stvarima koje želite, ali sada se situacija menja. Očekuju se redovna primanja gotovine koja će poboljšati vašu finansijsku situaciju. Ponašajte se odgovorno prema finansijama.

Devica

Tokom jeseni možete imati uspeh i zaraditi više novca nego što želite. Sredinom jeseni osetićete nalet energije, zahvaljujući kojoj ćete sami rešiti svoje probleme i pomoći bližnjima. U novembru, nakon što završite važne stvari, konačno možete da se opustite sa svojom porodicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Vaga

Mogući su problemi sa finansijama tokom jeseni. Neki prilivi novca na koje ste računali mogu da presuše. Ostanite mirni, stabilizujte troškove, pažljivije planirajte budžet. Ne očajavajte, u novembru će sve doći na svoje i tada možete ostvariti poslovne i finansijske ciljeve.


Škorpija

Očekuje vas potpuno miran period, ali morate se potruditi i raditi na sebi kako biste sačuvali blagostanje. Slušajte svoju intuiciju i dosledno krenite ka svojim ciljevima. Uživajte u bojama, jesenjim tonovima, unesite ih u svoj pristor, garderober – ovo vas može motivisati da rastete i napredujete.

Strelac

Ove jeseni možete sebi priuštiti prijatnu kupovinu i zabavu. Trošenje novca na ono što volite omogućiće vam da budete ispunjeni pozitivnom energijom i nastavite da kreirate uspeh. Oktobar će biti dobar period za realizaciju novih projekata, oni će se pozitivno odraziti na vašu finansijsku situaciju.

Jarac

Jesen će za vas biti mirna i stabilna u novčanom smislu. Ne očekuju se veće kupovine, ali prijatna kupovina neće naneti veliku štetu vašem novčaniku. Bićete dovoljno energični da realizujete nove projekte i ostvarite dobar profit. U novembru će vam prijati odmor sa porodicom.

Vodolija

Tokom jesesni postoji niz finansijskih nesupeha. Posmatrajte svoj plan i prilagodite se svemu što se dešava. Neke promene mogu biti i povoljne po vas. Ako dođe do finansijskog disbalansa, porodica i prijatelji mogu pomoći da prebrodite ove teškoće.

Ribe

Jesen vas motiviše da se fokusirate na karijeru. Sada nije najbolje vreme za promene i ishitrene odluke. Zatražite savet od nekoga kome verujete. Pažljivo donosite odluke i napravite listu za i protiv. Kad aimate dobar plan, manji je rizik da će biti dugova i finansijskih teškoća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: Sensa


Sponsored ads: