Odaberite kartu – Ona otkriva emocionalnu ranu koju trebate zalečiti!

Sponsored ads:

Ako ne znate svoje emocionalne rane, ovaj test može vam pomoći da ih razumijete. Odaberite jednu od karata prikazanih na slici i saznajte koju emocionalnu ranu trebate zaliječiti.

Svatko ima emocionalne rane iz prošlih negativnih iskustava koja utječu na naš život. One interno mijenjaju naše osjećaje, a odražavaju se i u našem odnosu sa svijetom.

Bez obzira koliko su stare te rane, one i dalje mogu utjecati na nas. A ako ne uspijemo pronaći način da ih iscijelimo, riskiramo da one utječu na nas tijekom cijelog života.

Moramo biti u stanju prepoznati i zaliječiti te rane radi svoje dobrobiti.

Ako ne znate neke svoje emocionalne rane, ovaj test može vam pomoći da ih razumijete. Odaberite jednu od karata prikazanih na slici i saznajte koju emocionalnu ranu trebate zaliječiti.

Ako ste odabrali:

Karta broj 1:

Vaša je najveća trauma emocionalna nestabilnost.

Možda od djetinjstva niste imali zdravu emocionalnu vezu s roditeljima, a to vas je pretvorilo u nekoga tko se loše nosi sa svojim osjećajima i često stvara nezdrave vezanosti za druge, osiguravajući si tako ono što je nedostajalo u djetinjstvu.

Možda niste imali dobro emocionalno iskustvo i ono vam zaista može ometati trenutni život, ali ne dopustite si da zauvijek živite s tim ograničenjima.

Na ovom svijetu postoji puno dobrih ljudi koji će vas voljeti kako treba, pružiti vam potrebnu pažnju i brigu.

Potražite pomoć za iscjeljivanje prošlih rana i naučite živjeti u skladu s drugima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Karta broj 2:

Krivnja je vaša emocionalna bol koju treba iscijeliti.

Možda su vas tijekom života gušili savjeti i zahtjevi vaše obitelji, voljenih osoba.

Možda se od vas tražilo puno: dobre ocjene, pokazivanje talenta, inteligencije, dobre sportske performanse, dobar posao, ukratko, puno stvari, a taj pritisak i dalje traje i ponekad vam život čini nepodnošljivim.

Ne možete izgraditi svoju sreću, jer uvijek osjećate da nešto nedostaje ili da nešto treba popraviti. Morate se iscijeliti od ove traume kako biste naučili voljeti sebe takvog kakvi jeste i uživati ​​u životu unatoč svojim neuspjesima.

Dobra ste osoba, naučite se prihvaćati onakvima kakvi jeste.

Karta broj 3:

Izdaja, ogorčenost zbog prošlosti, nesumnjivo je vaša najozbiljnija rana koja zahtijeva zacjeljivanje.

Niste se uspjeli nositi sa svim razočaranjima iz prošlosti, a umjesto da ih iscijelite, jednostavno ste izgradili zid oko sebe kako biste izbjegli razočaranja. Problem je u tome što ovaj zid sprječava da dođe ne samo loše u vaš životu, već i dobro.

Čak i ako vas je netko uvrijedio, to ne znači da će svi učiniti isto.

Otpustite svoj obrambeni stav i budite otvoreniji prema onome što život nudi. Dajte drugima priliku i malo vašeg povjerenja i iznenadit ćete se kako vaš život može biti drugačiji – sretan i prepun divnih ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: zen.yandex.ru / Prevela: Suzana Dulčić / atma.hr


Sponsored ads: