Ova 3 horoskopska znaka uvijek kasne i krše dogovore: DA LI STE TO VI?

Svi ponekad kasnimo, ali za ove je znakove to postalo pravilo:

Blizanci

Blizanci su uvijek raštrkani na sto strana. Imaju mnoštvo ideja i dogovora koje im je teško da uklope u dnevni raspored. Doduše, oni ne kasne toliko zbog rastresenosti koliko zbog toga što ne mare previše za dogovore i obećanja. Blizanci uvijek tragaju za uzbuđenjem pa će bez da trepnu otkazati neki plan jer im se ukazala prilika da sudjeluju u nečem zabavnijem.

Ribe

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Ribe žive u svom svijetu mašte pa se obično pogube kada se od njih traži da se vrate u stvarnost. Bilo kakvi rokovi, obećanja i obaveze predstavljaju im stres ne zato što im nije stalo, nego zbog toga što im je teško da naprave plan kojeg će se pridržavati. Ovi su ljudi osjetljivi i često mijenjaju raspoloženje, pa i o tome zavisi da li hoće da budu u stanju da se drže dogovora i obećanja.

Strelac

Strijelci žive u trenutku i ne vole dugoročne planove. Uvek su u pokretu i imaju mnoštvo ideja, ali obično se odnose na sadašnjost. Vole da budu spontani i nikada ne znaju što im sutra donosi. To im otežava bilo kakvo dugoročno planiranje, kao i pridržavanje dogovora i ispunjavanje obećanja. Strijelci se jednostavno ne vole ni na šta da se obavežu jer se to ne uklapa u njihov ležerni stil života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: noviba


Sponsored ads: