OVIH 6 ZNAKOVA ĆE DOBITI BOLJI POSAO U 2022! Jedan znak neka se spremi za VELIKA IZNENAĐENJA

Sponsored ads:

Ulazak Jupitera u znak Riba nagoveštava velike promene, a astrolozi su saglasni da će pojedini znakovi imati uslove da ostvare svoje snove

Prema kineskoj astrologiji, 2022. godina je u znaku Vodenog Tigra, koja podrazumeva borbu i težnju ka ciljevima. Horoskopski znak Tigar je simbol snage, isterivanja zla i hrabrosti. 

Pogledajte koji znakovi će imati šanse da dobiju novi posao u 2022. godini:

Astro prognoza za posao u 2022. godini

RIBE – Vi ste prvi na listi od svih znakova zodijaka jer je Jupiter nakon 12 godina ušao u vaš znak, što nagoveštava da imate najveće šanse da ostvarite svoj snove. Bićete kreativni i otvoreni za nove ideje i ovo je godina u kojoj ne treba da se plašite da menjate bilo šta jer planete rade za vas. Napredk je zagarantovan, a na vama je samo da krenete ka ostvarivanju svojih snova.

STRELAC – Uran u Biku i Jupiter u Ribama donosi vam priliku da pokretanje samostalnog biznisa. To ukazuje na velike promene i dodatno učenje o novim tehnologijama koje će biti sastavni deo vašeg života. Iako će promena posla biti iznenadna, odlično ćete se ukolopiti jer će to doneti novi vid odgovornosti i posvećenosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Tekst potpisa

VAGA – Jupiter u Ribama donosi vam napredak i promenu na poslu na bolje. To definitivno znači i bolje plaćen posao. Iako sada sve ne deluje tako sjajno, zvezde su vam pripremile velika iznenađenja u 2022. godini.

DEVICA – Jupiter u sedmom polju poboljšava vašu sliku u jvanosti. Ovo je povoljna godina u kojoj ćete moći da gradite poztiivan imidž na poslu. Saturn vas suočava sa starim poslovnim probelmima, ali svaki vid promene biće dobar za vas.

BLIZANCI – Vi ste jedan od znakova koji će se najviše iznenaditi u Novoj godini. Očekuje vas promena posla ili čak profesije. Nije isključeno da će vaša karijera otiću u pravcu za koji ste mislili da je nemoguć. Očekujte neočekivano i uživajte u Novoj 2022. godini.

OVAN – Uz pomoć prijatelja i marljivog rada, za vas će se na poslu otvoriti mnoga vrata. Sve će biti mnogo bolje nego sada, a vaš trud će se konačno isplatiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: informer.rs


Sponsored ads: