OVO SU NAJGORE SVEKRVE ZODIJAKA: U stanju su da vam prirede HOROR!

Mnoge svekrve “zadaju glavobolje” snajkama!

Odnos svekrve i snajke je oduvek problematičan, ali svekrve rođene u nekim znakovima zodijaka su bez premca najgore.

Strelac

Žene Strelčevci kada se osećaju nesigurno mogu biti zatvorene i proračunate. Dakle, ako vam svekrva Strelac stvara probleme u odnosu sa mužem, najlakši način da je u tome sprečite tako da joj pokažete ljubav i zahvalnost.

Ubrzo će se njeno toksično ponašanje promeniti na bolje. Ako se svekrva Strelac oseća zapostavljeno, njeno ponašanje moglo bi dramatično da se pogorša jer uživa u napetosti između sina i snajke.

Jarac

Iako Jarčevi nisu otvoreno agresivni, svekrve u ovom znaku ne bi intervenisale čak ni kada bi njihova pomoć mogla da okonča vašu svađu sa njenim sinom.

Ove svekrve potajno uživaju u svađama i često s velikim entuzijazmom prepričavaju daljnjoj rodbini detalje svađe kojoj su prisustvovale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Žena, Starija žena, Svekrva
foto: Shutterstock

Ribe

Od pasivno-agresivnih sklonosti do sati provedenih u durenju, Ribe su u tome najbolje. S druge strane, ovo je obično vrlo miran horoskopski znak. Ribe ne stvaraju probleme osim ako nisu isprovocirane.

Dakle, ako vam svekrva Riba pravi probleme, verovatno oseća da je ne cenite dovoljno.

Lav

Majke Lavovi vole svu pažnju svoje dece.. Dakle, ako vaša svekrva u ovom znaku vidi kako joj sin provodi dosta kvalitetnog vremena s vama, verovatno je ljubomorna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

U takvim slučajevima neke svekrve izazivaju nesporazume između mladog bračnog para, koji s vremenom mogu dovesti do osećaja nepovezanosti. To pak čini mamu povezanijom sa svojim potomcima, piše Pinkvilla.


Sponsored ads: