POČINJE VLADAVINA MARSA I DONOSI VELIKE PROMENE: Ova 2 znaka će pratiti neviđena sreća!

Sponsored ads:

Sada je pravo vreme sa ostavrimo sve što već dugo želimo

Trigon Marsa i Saturna dogodio se 21. marta 2021. godine, piše Lovesensa.rs

Mars, planeta akcije, motivacije i hrabrosti, prelazi svoje granice i pomaže nam da otpustimo sve što nas blokira. Uticaj ovog aspekta osećaćemo do 24. maja.

Sada je vreme sa ostavrimo sve što već dugo želimo. Strast, posvećenost i ambicije će biti pojačane. Bićete nadahnuti da krenete u ostvarivanje svega što ste davno zacrtali. 

Neverovatan trud i disciplina olakšaće vam putovanje ka ispunjenu ciljeva. U vama je moćna energija kojau treba da kanališete na ono to najviše želite. Sada gradite temelje za uspešne delatnosti u budućnosti. Potencijali su veliki, a jedna stvar je ključna – uspešno kontrolišete negativne emocije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Idealan je trenutak za početak novog posla ili promene u karijeri. Planiranje vam ide od ruke, a najviše uspeha imaće osobe koje se bave finansijama, marketingom i tehnologijom. Vi kontrolišete svaku situaciju na polju karijere, a ne spoljne okolnosti.

devojka, pun mesec, astrologija, horoskop
foto: Shutterstock

Ovaj aspekt donosi i pozitivan pomak na ljubavnom planu, naročito kod osoba koji su vezi

Srećne zvezde pratiće i slobodne znakove Zodijaka, jer postoji šansa da započnete novu romansu. Zračite jedinstvenom energijom i izuzetno ste privlačni, ali i otvoreni za razgovor. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Iako će na sve znakvoe pozitivno uticatu, najsnažnije uticaj osetiće Ovnovi i Rakovi. Dobro iskorostite ovaj period. 


Sponsored ads: