Sve što možda niste znali o ženama rođenim u znaku Raka: Izrazito osjećajne i nježne

Izrazito osjećajna, nježna, romantična, brižna, kreativna, strastvena, maštovita – sve je to žena rak.

Ona je kovitlac osjećaja pa u jednom trenutku može biti izrazito tvrdoglava, u drugom popustljiva, u idućem pak ljutita, a već u slijedećem blaga. Ima jaku volja i ustrajna je, ali nekad zna biti i vrlo rezervirana te je sklona povlačiti se u svoj “račji oklop” ako osjeća da je netko uzrujava ili provocira.

Izrazitu osjećajnost ne gaji samo prema vlastitim potrebama već i prema potrebama drugih što je čini jednim od najsuosjećajnijih horoskopskih znakova. I najmanju kritiku koja joj je upućena itekako će primiti srcu i neće je lako zaboraviti. Krasi je duboka intuicija zbog čega vrijedi poslušati njeno mišljenje o nečemu ili nekome i onda kada se u prosudbi služi samo svojom intuicijom.

Njen pojam savršenog partnera je netko tko se voli maziti na kauču, gledati TV u dvoje i točiti joj vino. Nigdje se ne osjeća bolje i sigurnije nego u svom domu, a obitelj je za nju najveća svetinja. Po prirodi brižna i obiteljski tip žene, žena rak uvijek u vezi više daje nego što želi uzeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Voli miran, stabilan obiteljski život, a sigurnost i vjernost najvažniji su joj u ljubavnoj vezi. Prijateljstvo: Briga za sve oko sebe ispunjava ih i život čini smislenim zbog čega su vrlo brižne i obazrive prijateljice. Ona je ta koja će se pobrinuti da svi sigurno dođu kući nakon ludog večernjeg izlaska i koja će uvijek nazvati da vidi jeste li dobro.

Trebate li nekoga da vas utješi, prijateljica “račica” u tome će biti najbolja. Ona je rame za plakanje i uvijek će znati pružiti utjehu ljudima koje vole. Svoja prijateljstva čuvaju poput najvrjednijeg blaga, a i same su prijateljice koje vrijedi čuvati.

Glumica Sofia Vergara, jedna od najseksi žena svijeta, kao tipična “račica” ima bujne grude i raskošne bokove. Figuru pješčanog sata rado ističe uskim haljinama, a često je se može vidjeti u bijelom, boji koja ženama rakovima odlično stoji.

Duga, bujna kosa i pune usne, aduti mnogih dama rođenih u ovom znaku, zaštitni su znak glumice koja će 10. srpnja navršiti 47 godina. Od slavnih dama rođenih u znaku raka treba istaknuti i princezu Dianu, glumice Meryl Streep, Olivia Munn i Diane Kruger te supermodel Gisele Bündchen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: pult24.info


Sponsored ads: