TEST LIČNOSTI KOJI OTKRIVA KO JE VAŠA NOVA LJUBAV: Ono što prvo vidite na slici ukazuje na IDEALNOG EMOTIVNOG PARTNERA

Test ličnosti koji otkriva koja je vaša nova ljubav može da vam pokaže u čemu ste grešili u prethodnim odnosima, ali i da vam omogući da bolje razumete sebe.

Ukoliko ste u potrazi za novim partnerom ili ste nedavno raskinuli dugu vezu, onda je ovaj jednostavan test ličnosti idealan za vas! Otkriće vam kakavi muškarci vam najviše prijaju i šta vam je najbitnije u vezi.

Potrebno je da pogledate umetničko delo autora Jim Warren-a i odgovorite šta ste na njemu prvo primetili, bez previše razmišljanja.

Nova godina, Proslava, Sreća, Par, Ljubav, Žena, Muškarac
foto: Shutterstock

Rešenje testa – ako ste prvo videli:

Planine

Vama je važna stabilnost, finansije, uspeh i želja partnera za razvojem. Vi ste posvećeni vlastitom razvoju na poslju karijere i finasnija, a to očekujete i od svog partnera. Smatrate da partneri treba nezavisno da se razvijaju i da grade, a zajednički uspeh dolazi tek naknadno, piše Sensa.

Put

Vi ste neko ko voli promene, avanture i ne voli dugo da sedi na jednom mestu. Prilično ste optimistična osoba, pa želite da pronađete takvog partnera. Želite nekoga ko će sa vama želeti da menja svet, da izlazi iz zone komfora, da stalno osvaja neke nove vidike. Takvoj osobi je obično potreban neko čiji će se pogled na svet i životni ciljevi poklapati sa njegovim. Neko ko piše i svoju priču, ne čekajući da neko drugi to uradi umesto njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Priroda, Vodopad
foto: Thinkstock

Vodopad

Pomalo ste tajanstveni i pažljivo delite informacije o svojim osećanjima. Međutim, otvarate se u vezi u kojoj vidite prihvatanje i bezuslovnu ljubav od partnera. Ovaj naboj emocija vam omogućava da steknete samopouzdanje i da se više oslobodite. Potreban vam je partner koji vas prihvata takvim kakvi jeste, ali vas i motiviše da se razvijate u drugim oblastima života.

Auto

Vi niste neko ko će očajavati zbog ljubavi. Sposbni ste da samostalno rešavate probleme i zadovoljavate svoje želje. Usamljenost nije vaš neprijatelj. Zahvaljujući tome što ste sami, možete potrošiti vreme na ono što zaista želite. Slobodni ste i zadovoljni ste time. A ukoliko se zaljubite, treba vam osoba koja je nezavisna i koja neće ugrožavati vašu slobodu.

Devojka, Žena, Jutro, Rutina
foto: Shutterstock

Lice žene

Vi ste svesna osoba koja preferira poziciju neutralnosti. Prema drugima se odnosite sa razumevanjem, dozvoljavate sebi da prihvatite njihove puteve i pravila koja ih vode u životu. Odlikuje vas izvestan integritet, koji ima snažan uticaj na izbor partnera. Diplomata ste i pažljivo o svemu razmišljate, i zato nikada ne tolerišete loš odnos prema sebi i dajete sebi do znanja o svom nezadovoljstvu. Spremni ste za razgovor i razmatranje problema kao adekvatan pristup. Verujete da ljubav prema sebi treba da bude dominantna, inače će obe strane u vezi patiti samo od problema koji proizilaze iz nedostatka samopoštovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: sensa / stil kurir


Sponsored ads: