/TEST: Odaberite sliku i primite poruku anđela za naredni mjesec!

TEST: Odaberite sliku i primite poruku anđela za naredni mjesec!

Vjerujete li u poruke iz Svemira? Za ljude koji vjeruju u snagu svemira, njegove su poruke vrlo stvarne i važne jer vas vode kroz život i mogu osvijetliti put kad vam se čini da ste izgubljeni. Ali čak i ako ne vjerujete u snagu Svemira, ovaj test može vam koristiti jer će vam dati riječi mudrosti i smjernice. Da biste primili poruku za naredni mjesec, trebate odabrati jednog od anđela i pročitati njegovu poruku u nastavku.

Anđeo broj 1:

Budući da ste kreacija svemira, odražavate božanske kvalitete kreativnosti, mudrosti i ljubavi.

Idući mjesec bit će ispunjen kreativnošću, mudrošću i ljubavlju. Istražujte područja vaše svijesti i saznajte više o tome tko zapravo jeste pa čak i možda obnovite svoj odnos s drugima.

Vaš će život postati puno ispunjeniji, to će vam pomoći da privučete novu osobu u svoj život. Pomoći će vam da postanete još sretniji.

Anđeo broj 2:

Nastavite čistiti svoju karmu, tako da služi vašem istinskom rastu. Osoba ste koja se uvijek pokušava razvijati i rasti, a sada ćete dobiti izvrstan poticaj za pronalazak svoje sreće.

Svemir će vam otvoriti nova vrata koja će vam pomoći da postanete sretniji i uspješniji.

Ovo je nagrada za vaš trud i vaše dobro srce. Uživajte!

Anđeo broj 3:

Svaki trenutak proveden u dubokim mislima sličan je novcu koji je stavljen u banku. Promišljanje i meditacija je naše glavno sredstvo komunikacije s nebom, a svemir vam govori da ćete se morati posvetiti više vremena ovim aktivnostima.

Možda ste vrlo zaposlena osoba, ali vrlo je važno odvojiti vrijeme da se povežete sa svemirom i ojačate svoju vjeru.

Ako u svom užurbanom rasporedu pronađete vremena da budete na miru sami sa sobom i to budete prakticirali s užitkom, posijat ćete sjeme koje će vas odvesti u mnogo napredniju i sretniju stvarnost.

Kad god mislimo da je nešto toliko teško za nas da to jednostavno ne možemo prevazići, na pomolu je veliki skok u spoznaji i razumijevanju.

Anđeo broj 4:

Misli usredotočene na ljubav zasigurno će dovesti do sretnog kraja. Po prirodi ste mislilac. Svoj idealni život gradite u svojoj glavi i puno ga analizirate, razmišljajući o svemu što možete učiniti kako biste ostvarili svoje ciljeve.

Vaše misli mogu biti vrjednije ako se temelje na ljubavi. Ljubav sve čini ljepšim i sretnijim.

Sada svemir traži da uložite više ljubavi u sve svoje misli i snove, a vaša će stvarnost biti puno bolja nego što očekujete.

Izvor: zen.yandex.ru/Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr