U minut do ponoći: Tri važne stvari koje treba da uradite 31. decembra da bi vam se ostvarila najveća želja!

Ne zaboravite da napišete 12 želja na 12 papirića

Sigurno ste čuli za neka verovanja i ubeđenja, prema kojima ćete, ukoliko u određeno vreme uradite određenu stvar, obezbediti sebi sreću i blagostanje.

Naravno, postoje i ona vezana za Novu godinu, a jedno od njih je i to da je potrebno da 31. decembra, ispod jastuka, stavite 12 listića papira sa 12 ispisanih želja.

Narednog jutra izvadite tri papirića sa željama. Želje na ovim papirićima će se, prema verovanju, ispuniti.

 

Drugo novogodišnje verovanje se odnosi na otkrivanje muškarca koji vam je suđen. Ono što je potrebno da uradite jeste da 31. decembra, ispod jastuka, stavite četiri karte sa likovima kraljeva. Izvucite jednu kartu u ranim jutarnjim časovima, a prema verovanju, ta karta oslikava budućeg suđenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Ukoliko izvučete kralja pika, suđenik će biti stariji, međutim, ukoliko izvučete kartu kralj tref, suđenik će biti neko ko ima brak iza sebe. Karta kralja herca označava nekog dosta mlađeg, a karo da će biti neko iz kruga porodice.

 

Poznato je da je neizostavni deo novogodišnje proslave paljenje petardi i vatrometa, a iako nadležni iz godine u godinu savetuju oprez prilikom korišćenja istih, ovaj ritual ima i dublje značenje. Naime, buka od petardi, vatrometa, kao i glasna muzika, prema tradiciji, oteraće zle duhove koji nose nesreću u vaš dom, pa zarad sreće ukućana, valja da malo pojačate muziku i proslavite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: 24sedam.rs


Sponsored ads: