Za 3 znaka horoskopa novogodišnja noć može biti sudbonosna!

Sponsored ads:

3 horoskopska znaka koja će se ludo zaljubiti u novogodišnjoj noći, evo kome će sklopljene kazaljke u ponoć donijeti pravu romansu!

Vodenjak


Predstavnici ovog znaka uvijek traže nešto novo i uzbudljivo. Ne zadovoljavaju se dosadnim i monotonim životom. Ali koliko god pobjeda i avantura bilo, Vodenjak najviše uživa u ljubavi. Pronalaženje srodne duše za ove ljude je nevjerojatno važno. A usred svečane zabave u novogodišnjoj noći, Vodenjaci će upoznati osobu koja će privući njihovu pažnju i koja može postati njihova srodna duša.


Škorpion

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:


Škorpioni nisu ljudi koji se zaljubljuju brzo i lako. Moglo bi se čak reći da imaju tendenciju da ostanu sami ako ne nađu savršenog partnera. Predstavnici ovog znaka više vole ne gubiti vrijeme s osobom koja im ne donosi radost i spokoj. Ali u novogodišnjoj noći mogu se neočekivano zaljubiti. Takva veza neće biti samo avantura, već se može pretvoriti u nešto čarobno.


Vaga


Ovo su izuzetno principijelne ličnosti. Sigurni su da prava ljubav dolazi u život čovjeka samo jednom. Romantičnim Vagama za Novu godinu može se desiti nešto zaista divno. Najviše sreće imat će one koje putuju, pa na odmoru mogu upoznati stranca koji će učiniti da se nježna Vaga ludo zaljubi. Možda će ovaj sastanak postati zaista sudbonosan.

Izvor: Sensa

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:


Sponsored ads: