Žena Strijelac je jaka i nezavisna – Ne podnosi lažne ljude: 7 stvari koje bi trebali znati o njoj

Žene rođene u znaku Strijelca su nezavisne žene koje prije svega žele imati slobodu u mišljenju, govoru i postupcima.

Ako pored sebe imate ženu Strijelca, bilo da je u prijateljskom smislu ili ljubavnom – smatrajte se srećkovićem. Da biste je ispravno voljeli i usrećili potrebno je da znate 7 važnih činjenica o njoj. 1. Pružite joj “vrijeme za sebe”. Njen karakter je vođen Jupiterom, planetom nezavisnosti.

Ona voli da provodi vrijeme u svom društvu i njen partner bi joj to trebao pružiti. To ne znači da je ona usamljenik koji se ne zna zabavljati, baš naprotiv – jako je zabavna ali ipak, treba joj i vrijeme da napuni svoje baterije. 2. Dobar smisao za humor. 

Žena Strijelac obožava ljude koji se znaju dobro našaliti i koji je znaju nasmijati. 3. Ne glumatajte. Ona mrzi lažne ljude. Ne pokušavajte biti nešto što niste, kada otkrije vaše pravo lice izgubićete je. 4. Pokažite svoju čudnu stranu. Žena Strijelac voli čudne stvari, a takođe i čudne ljude. 

Ako imate neku čudnu osobinu ili naviku podijelite to sa njom, možda je baš sa tim osvojite. 5. Ne uljepšavajte istinu sa njom. Sve što imate da joj kažete uradite to direktno. 6. Pustite joj da bude ono što jeste. Ona je tip osobe koja se neće promijeniti samo zato što neko drugi misli da bi trebala. 

Ona će uvijek biti ono što jeste, a promijeniće se samo kada sama osjeti potrebu da to treba. 7. Pokažite joj svoju saosjećajnu stranu. Žena Strijelac ima saosjećanja za sve oko sebe i to očekuje od svog prijatelja. Budite ljubazni prema njoj i dragi, bez da očekujete nagradu za takvo ponašanje.

Izvor: pult24.info