NAPITAK KOJI DIŽE “IZ MRTVIH”: Pravi se za 2 minuta, a rezultati krvne slike biće zapanjujući!

Sponsored ads:

Recept za krvnu sliku…

Već decenijama se ovaj sok preporučuje ljudima koji se bore sa različitim bolestima, jer vraća energiju, diže imunitet i poboljšava krvnu sliku. Pravi se veoma jednostavno, a jedina mana mu je što nije baš pretjerano ukusan. Ali rezultati su toliko dobri da vrijedi svakog gutljaja! Riječ je o soku od cvekle i šargarepe, a ako vam je muka pri samoj pomisli na kombinaciju ove dvije namirnice u tečnom stanju, niste jedini.

Cvekla, Sargarepa,
Cvekla, Sargarepa,

Naime, već decenijama se ovaj sok preporučuje ljudima, jer se savršeno bori protiv svih posljedica različitih vrsta bolesti. Iako svi kažu da je groznog ukusa, niko nije prestao da ga pije jer su rezultati fantastični.

Cvekla,
Cvekla,

Zato kažu da bukvalno diže “iz mrtvih” – i nije namijenjen samo onima koji imaju zdravstvenih problema! Ukoliko se osjećate premoreno, nemate energije i depresivni ste, možda je baš ovaj bućkuriš ono što vam je potrebno.

Ako ne znate i mrsko vam je da pravite ovaj recept, preporučujemo vam da probate tinkturu “JAKA KRV” sa 15. moćnih ljekovitih biljaka koje dokazano, pozitivno djeluju na problem malokrvnosti. Ovaj preparat, spremljen po recepturi instituta Vinis. U kratko vrijeme, popravlja opšte stanje krvi, povećava nivo antitijela i broj bijelih krvnih zrnaca. Ojačava imuni sistem. (klik ovde)

Sprema se veoma jednostavno:

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

RECEPT:

Sastojci:

– 1kg cvekle

– 1 limun

– pola kilograma šargarepe

– 3 pomorandže

– 3 jabuke

– 1kg meda

Sargarepa,
Sargarepa,

Priprema:

Sve sastojke, osim meda, jednostavno očistite i ubacite u blender. Dobićete sok crvenkaste boje. Kojem zatim dodate med, ručno izmiješate da se med sjedini sa smjesom, a zatim možete da raspodijelite po flašama (ili teglama, jer bi idealno bilo da ne stoji u plastici) i da čuvate u frižideru.

Ako ne znate i mrsko vam je da pravite ovaj recept, preporučujemo vam da probate tinkturu “PRIRODNI ELIKSIR ZA ČISTU KRV” sa 15. moćnih, ljekovitih biljaka koje dokazano pročišćavaju krv i limfni sistem, uklanjaju štetne materije i pojačavaju protok u arterijama i venama. Ovaj preparat, spremljen po recepturi instituta Vinis, odličan je za pušače koji žele da povrate normalnu funkciju pluća. (klikni ovde za više informacija)

Primjena:

Sok daje najbolje rezultate ako se pije ujutru, na prazan stomak i to svega pola čaše. Ukoliko budete pili ovaj sok svakodnevno, već za deset dana ćete osjetiti nevjerovatnu promjenu po pitanju energije ali i raspoloženja. Zapušite nos i – živjeli! Budite zdravi!!

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: 24sata


Sponsored ads: