ZORICA MARKOVIĆ JE DRASTIČNO SMRŠALA I IZGLEDA NIKAD MLAĐE: Otkriva kako je skinula neverovatnih 25 kg i to BEZ DIJETA

Zorica Marković smršala 15 kila i ostavila sve bez teksta novim izgledom!

Legendarna pevačica narodne muzike Zorica Marković odlučila je da dovede svoju liniju do savršenstva, a izgleda da njenu upornost i istrajnost ništa ne može da pokoleba! Mnoge je šokirala prznanjem da je u jednom momentu imala blizu 100 kg! Međutim, lagano je menjala navike, te je uspela da smrša desetak kilograma.

Ali, tu nikako nije želela da se zaustavi, te je tokom leta svoju kilažu smanjila za još 15 kgte trenutno ima neverovatnih 75 kg. Kada je ušla u jedan rijaliti program, sve je ostavila bez teksta, pokazavši svoju novu liniju. Zorica je blistala, a komentari da se baš podmladila su sve glasniji.

– Ne mogu uopšte da večeram! Kada je vrućina, jedem upola manje nego zimi, pa sam se osušila. Celo leto sam vredno radila, imala sam nastupe širom Srbije, stalno sam bila u pokretu, pa sam smršala 15 kilograma. I tu se neću zaustaviti, planiram da nastavim da mršavim. Želim da uđem u haljinu koju čuvam već godinama, a nisam mogla da stanem u nju. Nosila sam XXL, a sada nosim XL – hvali se Zorica.

I ističe da je veoma srećna što više garderobom ne mora da krije višak kilograma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

– Ugojila sam se u stomaku i na još nekim mestima, ali se to nije primećivalo. jer sam garderobom uspevala da sakrijem nedostatke. To više ne radim – podvukla je pevačica.

Folkerka smatra da je za smanjenje kilaže najbitnije iskoreniti loše navike, jer vam se na taj način kilogrami neće vraćati.

– Ne pomažu nikakve dijete, samo treba jesti više puta pomalo. Otkako se zdravije hranim, mnogo se manje osećam umorno, a krvna slika mi je kao da sam devojčica – kaže Zorica.

Ova vlasnica raskošnog glasa je otkrila i kako izgleda njen način ishrane.

– Jutro započinjem limunadom, pa onda jedem voće. Nakon toga pojedem jedno parče tost hleba, pa tek onda popijem kafu. Na taj način čuvam želudac. Za ručak obično jedem piletinu ili ribu uz sezonsku salatu. Najvažnije je da obroci budu mali. Za užinu jedem orašaste plodove, koji mi stanu na dlan, ne više od toga – priča pevačica.

Zorica naglašava da više ne pije sokove, a da joj je šetnja postala skoro svakodnevna rutina.

Ne pijem više gazirane sokove. Trudim se da pijem vodu u što većim količinama. Nisam neki ljubitelj slatkog, tako da sam beli šećer izbacila. Uveče i preko dana, kad god imam slobodnog vremena, idem u šetnju. Volim da šetam po svom kraju, a to ću činiti i u rijalitiju – zaključila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: stil.kurir.rs


Sponsored ads: