3 stvari koje su muškarcu potrebnije više od seksa: Ovo svaka žena mora da zna!

Budite odraz onoga što biste želeli da vidite kod drugih. Ako tražite ljubav, volite sebe. Ako tražite iskrenost, budite iskreni. Ako tražite poštovanje, pokažite poštovanje. Dobićete ono što dajete zauzvrat

Intimnost u krevetu pomaže u izgradnji dobrih odnosa, povezivanju sa partnerom na dubljem nivou. Ali za stvaranje harmonične zajednice potrebno je i ovo:

1. RAZUMEVANJE

Svi znamo da je seksulana intimnost fizički izraz strasti koji par oseća jedno prema drugom. Ali ako se potrudite da shvatite kako se oseća vaš partner, odnos se može podići na viši nivo.

Razumevanje je dvosmerni put: ako se vi potrudite da razumete partnera, i on će saslušati ono što vi želite da mu saopštite.

Rimski filozof Seneka je to lepo rekao: “Jedan od najlepših kvaliteta istinskog prijateljstva je shvatiti i biti shvaćen.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

2. PRIHVATANJE

Sasvim je uredu da se osobe u vezi, vremenom jedno drugom prilagode. Međutim, odrasla osoba se ne može promeniti. Jedan od najvažnijih stvari u vezi je prihvatanje. Prihvatite partnera takav kakav on jeste ili ga ostavite!

Ako želite da ojačate vezu, odmah prihvatite partnera onakvim kakav jeste i videćete kako se stvari menjaju na bolje.

3. ISKRENOST

Trajnu vezu je nemoguće graditi na laži. Uvek budite odgovorni za svoje reči i svoja dela.

“Budite odraz onog što biste želeli da vidite kod drugih. Ako tražite ljubav, volite sebe. Ako tražite iskrenost, budite iskreni. Ako tražite poštovanje, pokažite poštovanje. Dobijate ono što dajete zauzvrat.” – nepoznat autor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: Stil.kurir.rs


Sponsored ads: