7 znakova da imate dobrog supruga ili partnera: U njegovom životu ima mesta samo za jednu ženu – vas!

Ko je savršen muškarac? Kada je u pitanju fizički izgled, definicija savršenstva varira od osobe do osobe. Ali u emotivnom pogledu svi mi žudimo za otprilike sličnim kvalitetama. Ovi znakovi garantuju da imate dobrog muža (ili partnera).

1. Uz njega se osećate sigurno

U društvu dobrog muškarca žena se nikad neće osećati nesigurno. Bez obzira na to da je li reč o nesigurnosti vezanoj za fizički izgled, način na koji treba odraditi neki zadatak ili osećanja u vezi – pravi muškarac zna kako da umiri sve ženine sumnje. 2. Podiže vaše samopouzdanje

Dobar muškarac nikad se neće poslužiti manipulacijama – bilo fizičkim, emocionalnim ili seksualnim – kako bi dobio ono što želi ili kontrolisao način na koji njegova draga razmišlja. On ne omaložava. Naprotiv, svojim ponašanjem podiže njeno samopouzdanje.

3. Daje vam vetar u leđa

Dobar muškarac nikad neće ograničiti ženu u ostvarivanju svih njenih potencijala. Biće joj najveća podrška, a po potrebi i rame za plakanje. On neće dopustiti svojoj dragoj da odustane od svojih snova. Naprotiv, biće joj motivacija nadahnuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

4. Veran vam je

Prevara mu ne pada na pamet, bez obzira je li reč o fizičkoj ili emotivnoj prevari. U njegovom životu ima mesta samo za jednu ženu – vas. 5. Zna da vam je potrebno vreme za sebe

Dobar muškarac zna da je kvalitetan brak večni kompromis između dve osobe koje trebaju odvojeno slobodno vreme samo za svoje interese. Šta više, on vas podstiče da odvojite vreme samo za sebe.

6. Daje vam prostora da budete “svoja osoba”

Ako ga zamolite za savet, daće vam svoje mišljenje. Ali nikada neće nametati svoje mišljenje niti očekivati da razmišljate kao on. Previše vas ceni da bi se tako ponašao. 7. Uvek ste mu na prvom mestu

Na njega se možete osloniti u svim trenucima u životu – omiljena vam je osoba za proslavljanje lepih vesti, ali i deljenje teških trenutaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: stil kurir


Sponsored ads: