Ako vam osjećaj nešto govori – Ne ignorišite ga: Kad vas partner prestane voljeti signali su očiti

Ako ste pod sumnjom da je vaš partner izgubio osjećaje prema vama u nastavku bi mogli riješiti dilemu.

Mnogo je na svijetu veza gdje se jedan od partnera ohladi. Kada vas partner više ne voli, čak i ako vam ne kaže, shvatićete sami. Ako sumnjate da osjećanja vašeg partnera prema vama nisu više ista možete to provjeriti uz pomoć nekoliko očiglednih signala.

Čak i ako tvaš partner sve vaše sumnje negira – neke stvari su očigledne. 1. Ako imate sumnje da vas vara ili više ne voli on će vas uvjeravati da ste ludi i pravdati se. Ljudi svojim ponašanjem govore priče koje su pokušavali da sakriju. Dakle, ako je u odbrambenom stavu onda se osjeća krivim za nešto.

2. Vaši osjećaji nisu tu bez razloga. Ako osjećate da je nešto drugačije i da nije uredu onda dobro istražite šta se dešava. Budite iskreni prema sebi i otvorite oči, posmatrajte stvarnost koja vas okružuje. 3. Ne želi da provodi vrijeme sa vama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Ako se vaš partner ne trudi da provodi vrijeme s vama, onda vas ne voli. 4. Ne pomaže vam kad vam zatreba pomoć: Osobu koja vas više ne voli apsolutno ne zanima kada vam treba pomoć. Ravnodušnost i nezainteresovanost su jedni od najočitijih signala da je partner izgubio osjećaje. 

5. Ne pokazuje svoju naklonost prema vama: Veza u kojoj više nema ljubavi, zagrljaja i poljubaca nije ljubavna veza već prijateljska. Ako je partner prestao pokazivati koliko vas voli to je vjerovatno zato što više ne osjeća ništa. Ako se ohladio i udaljio ne trudite se da promijentie stvar. Ne protivite se njegovoj želji: pustite ga, dajte mu vremena da shvati šta želi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: pult24.info


Sponsored ads: