Beba je preživjela veliki požar, a nakon 7 godina je posvojena

Beba je čudom preživjela veliki požar. Dječak je sada posvojen nakon nekoliko godina života u obitelji koja ga je udomila.

2013. godine je maleni dječak Deyvion bio u svojoj koljevci kada je u stanu izbio požar zbog čega je on zadobio opekline na cijelom tijelu i licu. 

Tada je četveromjesečni dječak spavao. Izgorio bi da nije intervencije spasilačkog tima. U posljednjem trenutku vatrogasci su ga spasili. Većina njegova malenog tijela je spaljena. To što je uopće preživio može se smatrati čudom. Unatoč naporima liječnika i brojnim operacijama, djetetovo je lice ostalo iskrivljeno, a tragovi ovog tragičnog događaja ostat će na njemu zauvijek.

Dječak bez roditelja pronašao je dom

Deyvion je nakon rođenja postao siroče. Nije imao nikoga tko bi bio s njim u teškim trenucima nakon požara. Nakon pet godina, Beth Plunkett se pojavila u njegovom životu.

Kako je počelo? Prvo mu je Beth pomogla da ga prime u ustanovu za opekline u Missouriju. Tamo se Deyvion hrabro borio za svoj život pod budnim okom stručnjaka.

“Znala sam da je ovaj mali dječak divan. Zaljubila sam se u njega”, rekla je u jednom od intervjua. 

S vremenom je Beth postala stalna udomiteljica za dijete.

“Svi kažu da Deyvion ima sreće što je došao do mene, ali ja sam još sam sretnija što ga imam!”

Dok se u njezinom životu nije pojavio Deyvion, sama je odgajala svoje dvoje djece.

Dječak bez roditelja pronašao je dom
Snimka zaslona: wgntv.com

Želi da se dječak osjeća radosno i da je okružen osobama koje ga vole

“Želim da se osjeća voljenim, da ima ciljeve u životu i da ih dosegne kako bi mogao učiniti zaista nevjerojatne stvari. I znam da hoće. Bog ima veliki plan za njega”, kaže Beth.

Dječak ima obitelj i dom – njegov veliki san konačno se ostvario. Ali ne samo to. Ima i ljude kojima je poseban, posebno vatrogascima koji su ga izvukli iz plamena. Još se sjećaju tog nesretnog dana.

Susret s vatrogascima

Na dan posvojenja, Eric Smith, šef vatrogasne postrojbe South Metro, sa svojom posadom poklonio je dječaku jaknu i kacigu izrađenu posebno za njega.

Beth se zahvalila vatrogascima, rekavši da je njihov stav vrijedan divljenja. Jedan od njih je odgovorio: “Ne! Ovo što radite je nevjerojatno!”

Susret s vatrogascima
Snimka zaslona: wgntv.com

Ljubav koja je promijenila život

Priča o Deyvionu dotaknula je mnoge u cijelom svijetu.

“Toliko boli i patnje na ovom svijetu, toliko je teško povjerovati u takvu okrutnost, a onda se neočekivano pojavljuju divni ljudi koji mogu voljeti i učiniti svijet divnim”; “Bog neka blagoslovi ovog dječaka i cijelu njegovu obitelj”; “Izvrsno! Sada ovaj hrabri dječak ima pravu obitelj koja ga voli!”; “Vi ste nevjerojatno inspirativni ljudi!”; “Kakav par: majka i dragi, hrabri sin. Volimo te jako!” – ovo su samo neki od komentara koji se mogu pronaći na webu.

Dječak u slobodno vrijeme uči svirati bubnjeve i gitaru, trenira karate i crta. Također nije teško pogoditi da voli vatrogasce i vatrogasna vozila.

Izvor: novizivot