Često ih miješamo ali nisu isto: Razlike između blizanačke duše, srodne duše i karmičke veza

Svi smo čuli za srodne duše, karmičke veze i blizanačke plamenove ili blizanačke duše i mnogi misle da je to isto, ali nije.

Postoji velika razlika između ovoh termina. Blizanački plamen je duboka povezanost na nivou duše. Mnogi smatraju da je to jedna duša koja je podijeljena u dva tijela. Oni su toliko usko povezani na nivou duše i dijele istu frekvenciju jezgre te se prepoznaju jedno u drugome.

Romantična strast između blizanačkih duša se razlijuje od bilo koje druge veze, uljučujući i srodne duše i karmičke veze. Kada se sretnu dvije blizanačke duše njihova povezanost je toliko intenzivna jer su oni najbliža veza dvije duše koja postoji i između njih postoji magnetska i snažna privlačnost. 

Strast koju osjete blizanačke duše se ne može porediti ni sa čim, pa ni sa srodnim dušama. To vas pogađa fizički, emocionalno i duhovno, sve u isto vrijeme. Kada su u pitanju srodne duše, svaka osoba može imati više srodnih duša i oni ne moraju biti njihovi ljubavni partneri.

To može biti neko od prijatelja, članova porodice ili roditelja. Duboko u sebi srodna duša je prijatelj. To je veza u kojoj se osjećate ugodno, sigurno i stabilno. Kada sretnete svoju srodnu dušu vi osjećate kao da poznajete tu osobu cijeli svoj život, a veza koju imate sa svojom srodnom dušom vam daje osjećaj sigurnosti i jednostavnosti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Razlika između srodnih duša i blizanačkog plamena je u tome što srodne duše vibriraju na sličnoj frekvenciji, dok blizanačke duše dijele tačnu i identičnu osnovnu frekvenciju duše. Karmički partner je osoba sa kojom imate neke neriješene karmičke dugove. 

Kao i srodne duše i karmički partneri mogu biti romantični, platonski ili rodbinski. Za razliku od veze sa srodnom dušom, veza sa karmičkim partnerom može biti prilično neugodna i veoma izazovna. Karmički partner ne mora nužno ostati u vašem životu. 

On vam može samo pomoći da naučite lekciju koja vam je bila potrebna i onda nestati. Svako od nas ima svoju srodnu dušu, mnogi imaju karmičkog partnera ali nemaju svi blizanačku dušu. Svrha blizanačkog plamena je susret sa sobom i drugima u ljubavi, suosjećanju i opraštanju. 

To je putovanje u kojem postajemo kompletni iznutra i u kojem poboljšavamo sebe i svoj život. Blizanačke duše su rijetke i ne biste trebali brinuti što niste pronašli svoju blizanačku dušu. Svako od nas zaslužuje da pronađe ljubav koja mu odgovara. Zapamtite, da ono što je vaše, biće vaše samo je pitanje vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: infopult.info


Sponsored ads: