Čivava se prvi put susreće sa velikom dogom. Reakcija? Urnebesna!

Čivava je hrabra, živahna i druželjubiva pasmina pasa uprkos svojoj maloj veličini. Odlično se slažu sa drugim psima.

Ova 12-nedeljna čivava je definicija neustrašive. Dok je u šetnji sa svojim vlasnikom, on odlučuje da se suoči sa ogromnom nemačkom dogom koja je najmanje 30 puta veća od njega!

Ovdje, štene čivave Lilly upoznaje velikog psa po imenu Vago. Iako je doga puno, ponu veća to ne sprečava malu Lili da priđe velikom psu…

Ispostavilo se da je veliki pas Vago najdruželjubiviji pas na svijetu. A Lilly se nije mogla zasititi svog novog najboljeg prijatelja. Pogledajte kako su slatki kada se igraju zajedno!

Gotovo odmah postaju prijatelji i mala čivava iznova i iznova zadirkuje velikog Vaga. Postali su skoro najbolji prijatelji i brzo vidite da je Vago veliki, ali druželjubiv pas. On je i fin i strpljiv sa mladom malom čivavom, koja skače okolo i misli da je nepobediva.

Pas Vago je razigran i ljubazne prirode. Čivavi se odmah dopao njegov novi prijatelj i nije dozvolila da razlike stoje na putu. Reakcija psa Lily je zaista slatka. Čivava je mahnula repom i skakala naprijed-nazad shvativši da se pas Vago želi igrati.

Vlasnik vagona je svog psa držao na povodcu kako slučajno ne bi zgazio čivavu tokom druženja. Psi su se vrlo brzo sprijateljili.

Apsolutno divna priča o jedinstvenom prijateljstvu između malog i velikog psa!

Pogledajte snimak u nastavku kada mala čivava prvi put sretne ogromnog psa Vaga.

Molimo, PODIJELITE ovo sa prijateljima i porodicom.