Čovjek počinje da svira svoju gitaru – ali sada pogledajte ko mu se prišunja iza leđa

Neki dan je među ljubiteljima životinja objavljen još jedan video koji bi mogao da prati neobično prijateljstvo čoveka i divljih životinja.

Andy, čovjek koji je nekoliko puta svirao muzički instrument u prirodi, zainteresirao je jedn lisicu. Možemo pratiti izvanredno prijateljstvo između ljubitelja muzike i divlje lisice.

Čovjek je prikazan kako svira svoj instrument na prekrasnoj planinskoj pozadini na početku videa. Za nekoliko sekundi pojavljuje se divlja lisica i sjeda ispred njega.

Prije nego što životinja ode, umjetnik svira lijepu melodiju i pjeva je. To se ne dešava samo jednom, nego se ponavlja iznova i iznova.

Lisica se uvijek vraća i sjeda ispred čovjeka , moleći ga da pusti još muzike.

Video je brzo stekao popularnost na internetu, sa milionima lajkova i milionima komentara i pregleda, a mnogi su komentarisali kako je bilo mirno i smirujuće za gledanje. Neki su čak sugerisali da je lisica možda uživala u muzici kao što je i čovek uživao u njoj.

Nevjerovatno, svaki put kada je Andy zasvirao muzički instrument u šumi, pridružila bi mu se lisica po imenu Foxy. Lisica mu se vraćala svaki dan i gledala nevjerovatne muzičke nastupe.

“Ovaj čovjek je već lokalna slavna ličnost među životinjama na tom području. Oni stalno dobijaju besplatne koncerte!”, napisao je jedan korisnik.

“Iskreno mislim da je muzika najbliža stvar koju ljudi mogu doći do prave magije. Utječe na um svakog stvorenja na pozitivan način”, napisao je drugi.

“Životinje, sa svojim superiornim sluhom, zaista ulaze u muziku. Primijetili smo da i oni imaju preferencije. Drago mi je što igraš za njih.”, napisao je treći.

Pogledajte divan video u kojem učimo o posebnom prijateljstvu.

Molimo, PODIJELITE ovo sa prijateljima i porodicom.