Dječak je policajcu uručio papirić s porukom. On ju je pročitao i ostao u šoku

Policajac je ostao zapanjen nakon što je pročitao poruku koju mu je dječak uručio na papiriću.

Kada je devetogodišnji Noah jedno jutro gledao kroz prozor restorana, vidio je policajca s Floride kako sjedi sam i doručkuje. Odmah je postao nervozan i nije znao kako reagirati.

Znao je što želi učiniti i majci je rekao za plan. Zbog njegovog djela tog jutra policajac je poskočio iz stolice. Policajac je bio oduševljen onim što je dječak učinio…

Noah želi jednoga dana postati policajac. Dječak je stoga upitao svoju majku Amandu smije li pozdraviti policajca Eddieja Beniteza. Majka i sin su skupa jeli u lokalnom restoranu zato što je to bio „povedite dijete na posao“ dan. Ona je naravno pristala.

Međutim, Noah se sledio. Nije znao što da kaže. Umjesto toga učinio je nešto što je oduševilo policajca. Noah je štedio novce od rođendana i odlučio je platiti policajcu doručak.

Noah i Amanda pozvali su konobaricu i rekli joj za njegov plan. Kada su dobili račun, Noah je napisao posebnu poruku za policajca. S Amandinom pomoći napisao je dirljivu poruku:

„Želim biti ti kada narastem. Hvala ti na tvojoj službi.“

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Noah je tada stidljivo otišao do policajca i predao mu poruku. Policajac je bio zapanjen. Poskočio je iz stolice i inzistirao da se slika sa svojim najvećim malim fanom, rekla je Amanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

„Nije razumio zašto mu prilazi taj mali dječak sa njegovim računom. Bio je jako šokiran.“

Policajac Benitez nije mogao vjerovati što je pročitao na računu. Toliko je bio dirnut Noahovom dirljivom gestom da tu posebnu poruku sada svakoga dana nosi sa sobom.

„To mi znači sve. To znači da svakoga jutra kada ustanem i stavim ovu uniformu radim ono što bih trebao, znate. To znači da se moram truditi i tim malim momcima postaviti dobar primjer.“

Foto: Facebook
Foto: Facebook

U policiji iz tog okruga bili su toliko impresionirani s Noahovom darežljivošću da su fotografiju podijelili na svojoj Facebook stranici. Odjel je isto tako zahvalio Noah za poklon.

„Noah, danas si nas dirnuo u srce. Tvoja podrška znači puno svim muškarcima i ženama koji svakoga dana oblače tu uniformu.“

Noah je bio uzbuđen zbog pažnje iz policijske postaje. Već četiri godine želi biti policajac i nije odustao od tog sna.

„Učinit ću svijet boljim mjestom i hvatat ću loše ljude.“

Amanda je rekla kako će biti ponosna ako njezin sin za 10 godina odluči obući uniformu i značku. Mislimo da bi i policajac Benitez bio sretan takvim ishodom. Sretno sa snom Noah!

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: Faithtap / novizivot


Sponsored ads: