Dječak zbog tumora na mozgu ne smije van iz kuće, no mještani su učinili nešto divno

Dječak nakon operacije tumora na mozgu je ograničen na kuću iz koje ne smije van, no mještani su se udružili čineći divne stvari za njega. 

Mali Quinn Waters samo se želi igrati, kao i svako dijete. No nakon velike operacije je ograničen na kuću, a prozor mu je jedini put prema vanjskom svijetu.

Odmah nakon njegovog trećeg rođendana, dijagnosticiran mu je tumor na mozgu. Nakon dijagnoze dječak je prošao operaciju i nekoliko kemoterapija, kao i transplantaciju koštane srži.

Foto: Facebook

Dječak se trenutno oporavlja te ne smije izlaziti van. No još uvijek se odlično zabavlja zahvaljujući svim posjetiteljima ispred njegova prozora.

Quinn je počeo dobivati posjetitelje čim se vratio iz bolnice, a to su bili većinom članovi obitelji. No kada je njegova majka, Tara, podijelila situaciju svog sina s kolegama s posla, oni su ga odlučili posjetiti te su čak upalili svoje sirene za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Nakon što je Tara objavila taj posjet na Facebooku, iznenadila se svim porukama i komentarima koje je primila. I drugi su željeli pozdraviti njezinog sina. Neki su željeli doći odjeveni u superheroje, svirati mu ili mu prirediti predstavu ispred prozora.

Lokalni vatrogasci su se isto dovezli do njega te su čak dali Quinnu da proba njihovu kacigu.

No i bez kostima i kaciga, Quinn je presretan zbog svakog novog posjeta koji mu omogućuje da uživa u djetinjstvu unatoč poteškoćama. Čak je doživio i borbu vodenim balonima – iako na malo drugačiji način.

Quinn se nada da će do kasnog kolovoza moći imati malo više slobode. U listopadu ide liječniku kako bi se provjerilo je li slobodan od raka. U međuvremenu, svi njegovi divni prijatelji će ga nastavljati zabavljati i nasmijavati.

Klikni ovde za video na facebooku

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

„Tako mu dobro ide da mislim da je za to zaslužna sva te pozitivnost“, rekla je Tara.


Sponsored ads: