DOLAZI NAM MAGIČAN MLAD MESEC U VAGI 25. SEPTEMBRA: Tri znaka će osetiti neverovatnu energiju, dok se jednom sprema HAOS

Mlad Mesec u Vagi počinje 25. septembra: 3 znaka će osetiti najjaču energiju, dok će SAMO JEDNOM uslediti težak period

Mlad Mesec u znaku Vage se događa baš u isto vreme kada i retrogradni Merkur, što dovodi do sukoba dve potpuno različite energije. Ali, od 25. septembra počinje period koji je idalan da prispitate svoje misli, želje i da se fokusirate na njhovo ostvarenje.

Ova lunarna energija čini da budemo otvoreni, nežni, a spremi na nove stvari, podstiče nas da se usredsredimo na pronalaženje ravnoteže. Mlad Mesec nam šalje jednu slatku i harmoničnu atmosferu – osetićete taj zen momenat.

Žena, Odmor, Mir
foto: Shutterstock

Može pogoditi vaše raspoloženje i teraće nas da vrednujemo ono što želimo, a najbolje što možemo učiniti, jeste da damo sebi prostora i vremena. Ako osetite da vam se spava više nego što je to uobičajeno, znajte da je i to jedan od dejstava mladog Meseca.

Takođe, osetićete veliku motivaciju i želju da ostvarite svoje ciljeve, a ovaj period je i odličan za brigu o sebi i širenje pozitivne energije oko sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Nasmejana žena
foto: Shutterstock

Nakon ovog mladog Meseca počinjemo da ulazimo u sezonu pomračenja, koja počinje tokom sledećeg mladog Meseca, od 25. oktobra. Tada vas očekuje velika transformacija, promene koje će uzburkati život – zato iskoristite energiju mladog Meseca da usvojite novine koje vam mogu pomoći u narednim životnim putovanjima.

Mesec, Pomračenje Meseca
foto: Reuters

Tri horoskopska znaka će najviše osetiti uticaj ovog perioda

Mlad Mesec će najteže pasti Ovnovima koji više neće moći samo da jure, već će morati malo i da zastanu, takođe i njihov ljubavni život će biti na iskušenju. Ove promene će osetiti i Vage, kojima sledi turbulentan period naročito u pogledu toga kako doživljavaju sebe. Jarčevi će dobiti dosta novih ideja i poslovnih izazova, dok će morati da obrate pažnju na međuljudske odnose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: stil.kurir.rs


Sponsored ads: