EVO KAKO DA NAĐETE NORMALNOG MUŠKARCA ZA BRAK: Provereno uspeva! Samo uradite OVO!

Ako ste u tridesetim i želite brak, evo kako ćete naći normalnog muškarca

Mnoge žene se žale, kažu, pravih muškaraca više nema, a ako ih i ima, onda su već zauzeti. Zaista, kada slobodne žene pogledaju raspoložive muškarce, ispostavi se da mogu da biraju između „slobodnih, ali nesrećnih” i “srećnih i zauzetih!” Odnosno, ili uzmite ono što vam se nudi i patite ceo život, ili otmite normalnog čoveka, uništavajući jednu porodicu.

Međutim, ovo depresivno stanje je zasnovano na pogrešnim shvatanjima žena o muškarcima. Pogrešno pretpostavljajući da muškarci, kao i žene, ili imaju potrebne kvalitete od rođenja ili ne, žene počinju da sortiraju muškarce po ovom principu. A one koje to rade osuđene su na nesrećne veze.

Jer u stvarnosti, sva ova gospoda, koja su „već prstenovana sa spretnijom kučkom“, uglavnom nisu rođena tako savršena! Žena je od njih napravila muškrčine! Ona nije samo pristala na ono što je dobila, već je uložila svoju dušu, verovala u njega, podržavala ga i postala mu verna muza. Priroda muškaraca je takva da su skoro svi skloni promenama. Muškarci postaju tek kad se ožene ili nađu ženu koja će od njih da napravi muškarčinu.

Zbog toga je problem što su oženjeni privlačni muškarci zasluga njihovih žena! Kako se kaže: „da bi se udala za generala, treba nekoliko godina trčati po garnizonima sa potporučnikom“. A čak i ako ga odvratite od porodice, uopšte nije činjenica da će i dalje biti isti. Naprotiv, u drugim ženskim rukama muškarac će se manifestovati potpuno u skladu sa mentalitetom ove žene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

S druge strane, ako znate za ovu mušku osobinu, onda možete bukvalno od propalice napraviti kralja. Ili bar samo poštovanu ličnost…

Evo sećam se jedne priče…

Jedne večeri, predsednik Obama i njegova supruga Mišel odlučili su da odu na neplaniranu večeru u restoran koji nije bio preterano luksuzan. Kada su seli, vlasnik restorana je pitao Obaminog čuvara da li može privatno da priđe prvoj dami. Onda su Mišel i ovaj čovek razgovarali. Nakon ovog razgovora, predsednik Obama je pitao Mišel: „Zašto je bio toliko zainteresovan za razgovor sa tobom?“ Ona je odgovorila da je u tinejdžerskim godinama bio ludo zaljubljen u nju. Predsednik Obama je rekao: „Dakle, da si se udala za njega, bila bi vlasnica ovog restorana?” Mišel je rekla: „Ne. Da sam se udala za njega, on bi postao predsednik države!”

Pa opet, sve su spremni da okrive žene! – Već čujem ogorčene misli. Iza svakog velikog čoveka stoji velika žena. A čovek je veliki samo ako ima ženu koja će ga učiniti velikim. U suprotnom, momački život će ga brzo vratiti u poluživotinjsko stanje.

Dakle, drage devojke, ako želite da nađete “normalnog muškarca” samo radite sa onim materijalom koji vam je već dostupan – i uskoro ćete imati muškarca iz snova pored sebe!

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: stil kurir / Cluber


Sponsored ads: