Fizički preljub vam može uništiti brak, no ove stvari također

Prava vjernost znači potpuno sjedinjenje s osobom koju volite.

Fizički preljub vam može uništiti brak, no pripazite i na ove stvari jer mogu imati gotovo isto djelovanje na vaš odnos.

Ono što najviše volim u braku jest potpuna posvećenost jednoj osobi. Ne moram se brinuti da će neka druga osoba zasjeniti moju vezu.

Ta je veza veća od poriva da budem s drugom osobom, da ljubim drugu osobu, da spavam s drugom osobom ili nešto drugo. Prava vjernost znači potpuno sjedinjenje s osobom koju volite.

Ako je vjernost više od fizičkog, što to točno znači?

Znači da ne trebate koketirati s drugima

Ako vam žena dodiruje ruku i zavodljivo gleda, nemojte s njom koketirati. Nemojte povećavati interakciju kako biste nahranili svoj ego. Samo zato što to nigdje ne vodi, ne znači da je bezopasno.

Znači da ste odabrali jednog seksualnog partnera

Vjernost svome supružniku iskazuje se i u zadovoljavanju njihovih potreba. Da, postoje trenuci kada ne možete biti intimni, ali pazite da to ne postane stalno stanje. Vjernost u braku osnažuje se i kroz intimu koja je jedinstvena za dvije osobe.

Znači da o svojem supružniku ne trebate loše govoriti

Kao vjeran prijatelj ne biste loše govorili o svojim prijateljima. U braku vrijedi isto, i o supružniku trebate lijepo govoriti. Vjernost znači da trebate čuvati leđa svome supružniku, a ne raditi iza njih. Ako imate kakve probleme, sredite ih skupa.

Znači da drugima ne govorite svoje tajne

Sa svojim supružnikom dijelite život, i oni su osoba s kojima dijelite dušu. Kada vam treba rame za plakanje, neka vam oni to budu. Normalno je imati podršku i izvan braka, ali intima treba ostati unutar bračnih drugova.

Znači da trebate čuvati tajne svoje bolje polovice

Vjernost znači da vlada povjerenje, i morate držati jezik za zubima oko tajni vašeg supružnika.

Znači da morate obrisati stare profile za spojeve

Prava posvećenost vezi znači da nemate plan B. Ne trebaju vam stranice za pronalazak dečka ili cure kao „izlaz u slučaju opasnosti“.

Znači da od supružnika ne skrivate poruke

Ne bi trebalo biti razloga da skrivate e-mailove i poruke koje primate. Biti vjeran u vezi znači da drugoj osobi nikada ne biste rekli nešto što vas supružnik ne odobrava.

Znači ne biti sam s osobama suprotnog spola

Odlazak na druženje ili ručak s osobom suprotnog spola nije primjereno zato što se može razviti u složeniju vezu. Nema potrebe razvijati intimnu vezu s osobom suprotnog spola. Vjernost znači izbjegavati svaki odnos koji bi mogao naštetiti odnosu s vašim supružnikom.

Znači da je supružnik na prvom mjestu

Vaš je život ispunjen divnim i važnim ljudima, ali nitko ne bi trebao biti ispred supružnika. Bilo da je roditelj, šef ili dijete, vaš supružnik treba biti prvu. Potpuna vjernost znači da su vam oni prvi 100%, piše Familyshare.com.

Izvor: novizivot