GDE ĆETE VAS DVE MAMU VAM JE*EM? Na 2 dame iz publike dreknuo je Radmilović! A onda je naišao muž jedne od njih, TITOV ADMIRAL

Glumac Milan Caci Mihailović ispričao je anegdotu sa predstave Radovan III u kojoj je glavnu ulogu igrao veliki Zoran Radmilović.

Mihailović, koji je u predstavi igrao Jelenčeta, je svojevremeno u emisji “TV lica kao sav normalan svet” ispričao o jednoj neobičnoj situaciji, potpuno neshvatljivoj možda za ovo današnje vreme.

“Mi smo “Radovana III” igrali tri sata. I te večeri odigramo prvi deo od sat i po.

Pauza… I za glumce i za publiku.

Posle pauze krećemo da igramo drugi deo. Tek što smo počeli, iz sredine trećeg reda ustadoše dve žene i krenuše da izlaze. I sad da bi izašle, moraju da dignu polovinu reda. Zoran Radmilović ih u tom trenutku ugleda i viknu:

– Gde ćete vas dve, mamu vam je.em?!

Nas na sceni sramota, ali Zoran nastavlja:

– Jel na pišanje?

Ove žene propadaju u beton, samo gledaju živu glavu da izvuku. Pobegoše one, i mi zaboravismo ceo događaj. Posle sat i po završila se predstava, mi ušli u garderobu.

Samo što smo seli, neko kuca na vrata. Ulazi tada prvi čovek vojske Jugoslavije admiral Branko Mamula, njegov pratilac pukovnik Radovan, i njihove supruge – one dve dame iz sredine trećeg reda.

*FOTO: ARHIVA ATELJEA 2012

Branko je održao jedam lep govor u znak zahvalnosti za nezaboravno veče i krenu od jednog od drugog da nam čestitaju.

Zoki je samo vikao:

“Hvala gospođo, molim gospođo”, i tako jedno 15 puta samo da denfuje ono što se desilo.

Kroz nekoliko dana je došao vojnik i doneo jednu gajbicu viskija, belog vina, crnog vina, od Branka Mamule”, ispričao je Milan Caci Mihailović.

(Izvor: kurir.rs / Priredio: P. L.)

Scroll to Top