GORAN BOGDAN JE ZA MESEC DANA SMRŠAO 18 KILOGRAMA: Promenio je lični opis, a evo kako mu je to pošlo za rukom

Goran Bogdan je zbog uloge smršao 18 kilograma za mesec dana, a jednom prilikom je otkrio kako mu je to pošlo za rukom.

Goran Bogdan odigrao je upečatljivu ulogu u filmu “Otac” Srđana Golubovića, koja mu je donela nominaciju za evropskog Oskara u kategoriji najboljeg evropskog glumca.

Za ovu ulogu se pažljivo pripremao, a da da bi što uverljivi predstavio lik koji tumači, morao da je smrša neverovatnih 18 kilograma. Jednom prilikom ispričao je da je zbog uloga često imao skokove i padove kilaže.

 Goran Bogdan je za ulogu u filmu otac smršao 18 kilograma
Goran Bogdan je za ulogu u filmu otac smršao 18 kilograma foto: Printscreen/youtube

„Moram da pazim, ipak je to moj glumački alat. Mislim da sam u vežbanju kao i svi drugi. Kada uspem da povežem nekoliko treninga u teretani, svidi mi se taj prijatni umor nakon vežbanja i jedva čekam sledeći termin. Ali, čim preskočim nekoliko treninga, lagano se ulenjim i postane mi naporno da razmišljam o tegovima. Doduše, dosta toga zavisi i o ulozi za koju se pripremam. Zbog Oca sam smršao 18 kilograma za nešto više od mesec dana, a za ulogu inspektora Nikole u serijalu Močvara, morao sam da se ugojim“, ispričao je Bogdan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Goran Bogdan važi z ajednog od najpoželjnijih glumaca
Goran Bogdan važi z ajednog od najpoželjnijih glumaca foto: Antonio Ahel/ATA

Goran, koji već neko vreme važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca u regionu, otkrio je na koji način mu je pošlo za rukom da za samo mesec dana skine rekordan broj kilograma.

Imao sam vrhunskog trenera uz kojeg je sve bilo lakše. Kada imam neki cilj, a ovde je bilo jasno da lik mora biti jako mršav, onda sam disciplinovan. Nema šanse da bih popustio i u ponoć se bacio na pršutu. Uostalom, ta fizička bol koju sam osetio kroz naporne vežbe i odricanje od hrane pomogla mi je da shvatim psihičku bol kroz koju prolazi moj lik“, rekao je glumac.

Goran je zbog uloga često imao oscilacije u kilaži
Goran je zbog uloga često imao oscilacije u kilaži foto: Printscreen/instagram

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: stil kurir


Sponsored ads: