Jasni znakovi da imate jaku emocionalnu vezu sa svojim partnerom – “Zajedno u dobru i zlu”

Bez obzira da li ste u dugoj vezi ili ste tek započeli vezu sa svojim partnerom, važno je da ste emocionalno povezani. Intimna veza nije samo u fizičkoj bliskosti već u emocionalnoj i duhovnoj kompatabilnosti koju dijelite. Iako je nemoguće naći savršenu podudarnost, nije teško naći partnera sa kojm ćete moći da uzivate u malim radostima zivota i izgradite stabilnu vezu. Uz malo truda možete sebi da obezbjedite srećnu vezu koja će da traje.

Volite da razgovarate jedno sa drugim Razgovor je ključan u svakoj zdravoj vezi. Bilo da je riječ o poslu, porodici ili emocionalnim problemima, sve dok razgovarate sa svojim partnerom vaša veza je sigurna. Djeljenje mišljenja, problema i strahova sa partnerom je znak snažne veze i predstavlja duboku povezanost koju dijelite sa partnerom.

Slažete se da se ne slažete Različita mišljenja i sukobljene ideje su dio svake veze, ali ono sto je rijetkost kod parova je sposobnost razmatranja stavova i ideja vašeg partnera. Možda se ne slažete u svemu, ali stvaranjem prostora gdje su kritike dobrodosle može se dogoditi samo ako je veza jaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Poštujete jedno drugo Ako se vi i vaš partnet poštujete međusobno i dajete jedno drugom prostora da rastete pojedinačno, onda je to siguran znak da ste suđeni jedno drugome. Kada razumijete potrebe i želje svog partnera, takođe razumijete koliko je važno dati mu prostora i pustiti ga da bude nezavisan.

Zajedno ste i u dobru i u zlu Bilo da vi ili vaš partner prolazite kroz teško razdoblje u zivotu, ako ste zajedno u svakom trenutku i podržavate se međusobno, onda ne postoji nista na ovom svijetu što bi moglo uzdrmati temelje vašu veze.

Konflikte rješavate zajedno U svakoj vezi postoje problemi. Umjesto da ih ignorišu i bježe od njih, parovi koji imaju jaku vezu ce nastojati da ih riješe zajedno, bez prebacivanja krivice sa jednog na drugo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: Info Pult / Branka.G


Sponsored ads: