Jedna žena je dovoljna: Samo pravi muškarac ovo shvata!

Pronađite ljubav svog života i istinski je cenite svaki dan!

Muškarci koji trče za različitim devojkama i lako se dosađuju, nisu pravi muškarci. Potrebno je da odrastu i shvate da je potrebno raditi na vezama o odnosu sa partnerom i da to nije uvek zabavno. Kada se izgubi iskra, mora se raditi na njoj, a ne samo odustati i pronaći novu.

Potreban je pravi čovek da shvati da je jedna žena dovoljna

Kada ste sa pravom osobom, onda je ta osoba dovoljna. Morate biti u mogućnosti da budete sami sa njima i volite njihove mane i greške. U zdravom odnosu, partneri ne pokušavaju da se menjaju, već rastu i razvijaju se zajedno.

Najbolji odnos je onaj u kojem se možete ponašati kao ljubavnici i najbolji prijatelji u isto vreme

To znači da se možete šaliti i istovremeno se zabaviti i strastveno ljubiti – to je najbolja formula za savršen odnos.

Životni partner je neko ko zna da niste savršeni, ali se ophodi prema vama kao da jeste. Radi se o empatiji i kompromisu. Svi mi imamo svoje mane i negativne strane, ali morate ih prihvatiti i naučiti da živite s njima. Ne pokušavajte da tražite savršenu osobu, zato što i sami niste besprekorni.

Nađite nekoga, čija vam “loša” strana ne smeta toliko. Ako niste voljni da volite nekoga u njihovim najgorim danima, ne zaslužujete ih u njihovim najboljim. Odnosi imaju uspone i padove, i vi morate biti u stanju da računate jedno na drugo i da imate podršku kada su vremena teška.

Nađite nekoga ko će vam svaki dan reći da ste najbolja stvar koja im se dogodila

Budite sa nekim ko vas zaista ceni. Nemojte se slagati sa osobom koja samo vidi vaše mane i kritikuje vas. Kada vas partner ne ceni, on vas ne zaslužuje. Nađite nekoga ko će vam svaki dan reći da ste najbolja stvar koja mu/joj se dogodila.

Niko se nikada ne umori od ljubavi; samo im je muka od čekanja, pretpostavljanja, slušanja laži, izvinjenja i povreda

Ljubav je slepa, bar u početku. Dakle, u početku, možete se izvući sa nekim lošim stvarima, ali ovo ne traje dugo. Svako ima svoje granice. Svako se umori od laganja, stalno čeka nekog i ne razmišlja o planovima.

foto: Shutterstock

Čak i ako vas i dalje vole, oni jednostavno ne mogu da se nose sa vašim ponašanjem. Zato cenite ono sa čime se vi bavite i nemojte ih terati da se zapitaju da li je vaša veza vredna truda.

Najbolji osećaj na svetu je znati da nekome puno značite

Važno je da se svi nekad osećaju posebno. Najbolji osećaj na svetu je da znate da ste poslednja misao na nečijem umu pre nego što legnu da spavaju i prva misao ujutru kada se probude.

Ponekad ljubav tvog života dolazi nakon greške tvog života

Život je pun lekcija. Neke lekcije su pozitivne, neke i ne baš toliko, ali su sve vredne. Možda ćete naći ljubav svog života nakon što ste više puta bili povređeni. Nemojte nikada odustati od ljubavi!

Redovno izvodite svoju devojku na romantične sastanke. Pogotovo nakon što je oženite

Nemojte prestati da izlazite i da uživate u tome čak i ako ste već dugo zajedno. Nađite iskru, lepo se obucite i izađite na sastanak. Naravno, lakše je nakon dugog dana ležati na kauču i jesti hranu, ali je važno raditi na toj iskrici i zaljubljivati se svaki dan još više.

Izgradite prijateljski odnos pre nego što se oženite/udate za nekoga. Venčajte se za svog najboljeg prijatelja!

Važno je da možete u potpunosti da verujete osobi sa kojom ste i da budete sami sa njima. Budite iskreni i otvoreni sa svojim partnerom, podelite svoje brige i svoju sreću. Pričajte sa njim o svojim najdubljim strahovima. Tek tada ćete saznati da li ste stvoreni da budete zajedno.

Dobar odnos znači razumevanje i osećaj da je to dovoljno za oboje. Najvažnija stvar je da kažete svom partneru kada vam nešto ne odgovara jer se većina stvari može popraviti. Pronađite ljubav svog života i istinski je cenite svaki dan!

Izvor: Stil.kurir.rs