Jurij Tokarev: U fizici je dokazano, misli formiraju tvoju sudbinu

Tekst se nastavlja ispod oglasa/ Sponsored ads:

Zabluda je: verovati da nerviranje može poboljšati situaciju. Koja je svrha negativnosti? Nema u njoj nikakvog cilja. Naprotiv, nerviranje i agresija stvaraju još više negativnosti. poučava Jurij Tokarev.

Pa kaže dalje:

“Naučnici koji proučavaju kvantni svijet kažu: cio svijet je energija. Sve čestice se nalaze istovremeno svuda. To se zove kvantna neizvjesnost. To je paradoks. Ako nema posmatrača – čoveka – svijet ne postoji. Ovo je naučna činjenica.

Sve elementarne čestice menjaju svoje stanje samo od posmatranja njih. To jeste, očekivanja čovjeka uvijek utiču na rezultat eksperimenta. Svaki čovek je 100% u pravu. Uvek verujete u nešto, a potom pronalazite potvrdu svojih verovanja.

Na primjer, verujete da novaca nećete imati dovoljno. I to je tačno. Stalno će vam novac nedostajati. Ili u tom gradu je nemoguće naći dobar posao. I opet ste u pravu. A pored, preko puta vas, žive ljudi koji imaju dovoljno novca za sve. I rade na dobrom poslu.

Zašto? Je li im se posrećilo?

Ne, nije. Zakon kvantne fizike: Uvek! Uvek! Bez izuzetaka, dobijete rezultat koji očekujete!

Ako se ne slažete sa mojom tačkom gledišta, 100% ste u pravu. A da li vam vaša tačka gledišta pruža mir, jasnoću, radost? Pomaže li vam da lako srećete sve prepreke i da ih prevazilazite? Ako je odgovor da, biće mi drago da učim od vas. Iskreno“.

Lično iskustvo

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Kada sam povredio ruku, bio sam u očaju. Lekari su mi rekli da je to invalidnost. I ja sam im poverovao. A onda sam pročitao o ljudima koji su se vratili iz stanja “samljevenosti” nakon strašnih povreda. I poverovao sam da je to moguće. Rezultat: sada je moja ruka apsolutno zdrava.

​Ja sam 15 godina verovao da mi je siromaštvo suđeno. Radio sam puno i sve nizašta. A onda sam poverovao da mogu lako postići finansijsku slobodu i sve se ostvarilo. Verovao sam da se treba boriti sa životom, i moj svijet je bio opasan, podmukao i okrutan. 

Sada verujem: da sam uvijek zaštićen. Da se sve dešava za moje dobro. Moj svijet se brine o meni. I zato svemu kažem svemu “Ura !!!”

​Svakoga trenutka mi biramo. Svake sekunde stvaramo svoju stvarnost.

Svaki put kada vam se nešto desi što ne želite, imate izbor. Upali ste na kvantnu raskrsnicu. I ako ste se naljutili, pošli ste pogrešnim putem. Pošli ste se u zao svet.

Ako vam se sviđa tamo, sve je u redu. Ako ne, recite: “Ura!” Sve je dobro. I dobro će doći u stvarnost! Stvarnost je uvijek dobra i neutralna. Samo vaše misli, ocjene je boje.

Kada se iskreno radujete bilo kom iskustvu, svi vaši problemi se rešavaju sami. Čak i nekako neobično ne ratujete. Ako se još nijeste naratovali, borite se. Ali meni lično se sviđa mir i spokoj.

​Podijelite svoje iskustvo jedinstva sa životom, siguran sam da možete pomoći mnogim ljudima da žive srećnije i lakše.

Jurij Tokarev