Kada birate muškarca izaberite onog koji će pokvariti ruž, a ne maskaru

Drage dame, kada birate muškarca izaberite onog koji će pokvariti vaš ruž, a ne maskaru.

Bez obzira na vaš bračni status, naučite da živite život onako kako vama odgovara. Radite ono što volite, ganjajte svoje snove, kreirajte svoj život onakav kakav ste oduvek sanjali, budite sami, ne čekajte pomoć i spas hipotetičkog izabranog.

​Kada budete srećni i počnete da uživate u svom životu, postaćete mudriji u odabiru osobe sa kojom ste spremni da dijelite ono što već imate, koja će upotpuniti vašu sreću. Kada tražite sreću spolja, vjerovatnije je da ćete se pomiriti s nekim ko prema vama postupa drugačije nego što zaslužujete.

Jednostavno zato što ćete ovu osobu smatrati izvorom svoje sreće i plašićete se da je ne izgubite, vrlo često. Ali u stvari, s njim neće biti sreće, biće samo razočaranje. Kad kažemo da ste jedina osoba na koju se možete osloniti, to nije cinično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

To je jedino pametno!​Odnosi i brak mogu biti predivni kada ne dodijelite odgovornost za svoju sreću drugoj osobi. Biti srećan je vaš posao, i samo vaš. Nemojte se udati za momka samo zato što mislite da je on jedini koji će vas učiniti srećnim.

Samo vi to možete. Doći će čovek koji će unijeti nešto posebno u vaš život i učiniti da se osjećate ispunjeno kao nikada do sad. Sačekajte da se pojavi neko ko će vas zaista poštovati i postaće dodatak vašem životu, a ne definicija vašeg života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: pult24.info


Sponsored ads: