KAŽU DA NEMA ALJKAVIJE ŽENE OD NJE DOK GOLA I DLAKAVA IZLAZI U JAVNOST: A muškarci se otimaju za mrvu njene pažnje

Mnogi se pitaju kako Madonina ćerka osvaja muškarce budući da joj higijena nije jača strana.

Madonina ćerka Lurds Leon izrasla je u pravu lepoticu. Atraktivna crnka u žižu interesovanja došla je kako zbog modnnih odabira, tako i zbog svojih neobičnih stavova. Nedavno se praktično gola pojavila na jednom modnom događaju i time privukla veliku pažnju. Nedavno je ponovo uslikana u sličnom izdanju, a čini se da joj pažnja i te kako prija, te da upravo zbog toga u javnost izlazi “gola”.

Isprva je u fokusu bio njen stav po pitanju depiliranja, dok je poznato da se zalagala za to da žena ne mora uvek da bude izdepilirana kako bi bila lepa i poželjna, te se na svakom događaju pojavila dlakava od glave do pete. Mnogi su njen stav dočekali na nož, komentarišući da je to ipak stvar lične higijene.

Lurds Leon
foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Međutim, Lurds se ne osvrće na negativne komentare, koji joj čak i prijaju, stavljajući je u fokus. I pored toga što su mnogi zgroženi ovakvim stavom, kao i fotografijama na kojima se ističu dlačice ispod pazuha, činjenica je da je Lurds prava lepotica i da mami uzdahe svojim atraktivnim izgledom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Lurds Leon
foto: Belen Diaz/DYDPPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Madona je Lurds dobila iz veze sa trenerom Karlosom Leonom sa kojim je bila 90-ih godina. Ipak, ta veza završena je ubrzo nakon što se Lurds rodila.

FOTO: ZUMAPRESS.COM / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Lurd je izjavila da je njeno vaspitanje bilo prilično strogo jer joj nije bilo dozvoljeno da izlazi. Objasnila je: ‘Tata bi me ponekad pustio da se družim sa prijateljima vikendom, ali ja to zaista ne bih razmišljala o izlasku.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Izvor: stil.kurir.rs


Sponsored ads: