KAŽU DA NEMA ZGODNIJE I LEPŠE RUMUNKE OD NJE: Na plaži je živa vatra, a višak kilograma rešava na najjednostavniji način

Evo kako najlepša Rumunka skida kilograme i zbog čega je njeno telo tako savršeno.

Italijanka rumunskog porekla Madalina Genea jedna je od onih žena pored kojih možete samo da uzdahnete i da je gledate bez treptanja. Važi za najlepšu Rumunku, a svojom pojavom izaziva pažnju gde god da se pojavi.

Kad se pojavila na crvenom tepihu na Kanskom festivalu, svi su gledali u njene zategnute noge i bujno poprsje. Međutim, uprkos tome što joj se svi dive, Madalina nije baš uvek zadovoljna svojim izgledom.

Madalina Genea
Madalina Geneafoto: Daniele Cifalŕ/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Naime, i ona kao i svaka žena imala je problem sa viškom kilograma koji se uglavnom “lepe” za bokove, stomak i butine. Čim nabaci koji kilogram više, Genea počne da praktikuje popularnu dijetu – autofagiju.

– Nisam lekar, pa ne mogu da preporučim, ali mogu da kažem šta je meni pomoglo. Povremeni post često praktikujem, i to na mene deluje kao čišćenje. Probala sam, svidelo mi se i to sad često radim kad treba – ispričala je Genea za CanCan.

Madalina Genea
Madalina Geneafoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Njen režim mršavljenja je posebno efikasan pred leto, jer je jedan od najbržih načina da telo dovede do savršenstva za plažu.

 Postoji nekoliko opcija. Jedan od njih: 6/18, odnosno jedem šest sati, postim 18 sati i nije teško izdržati. Zatim 5/2, odnosno imam pet dana u nedelji kada jedem normalno i dva dana kada gotovo ništa ne jedem i sve tako naizmenično – dodala je.

Madalina Genea
Madalina Geneafoto: Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ono što Madalenu takođe čini atraktivnom i zgodnom jeste njen stav. Uvek hoda ispravljene kičme, a tako i sedi. TNa taj način, telo izgleda zategnutije i vizuelno mršavije.

Madalina je i ponosna majka devojčice koju je dobila iz veze s rumunskim biznismenom Methevom Stratanom, a nakon porođaja uspela je da dovede liniju do savršenstva.

FOTO: COBRA TEAM / BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Veoma je važno ne opterećivati se izgledom, baš kao i Madalina. Ona je žena koja i kad se ugoji, prihvati trenutno stanje i ponosno nosi svoje kilograme. Glumica ponosnoi gazi 4. deceniju i uživa u čarima života.

Izvor: stil kurir