Komšije se žale na glasnu buku – tada je vlasnik postavio skrivenu kameru i ovo snimio

Većina ljudi voli muziku, muzika može dati novu energiju, takođe vam može pomoći da budete manje pod stresom. Ali da li ste zaista shvatili da muziku ne volimo samo mi ljudi.

A kada smo pre neki dan naleteli na ovaj video na Youtube-u, takođe smo pokazali da svoju radost moramo podeliti sa svima vama.

Kada je ovaj vlasnik psa ostavio svog ljubimca samog od kuće, komšije su se žalile na glasnu buku! Zato su postavili skrivenu kameru da vide šta tačno smjera i verujte nam da ovo uopšte nisu očekivali.

Kada su otišli, pas se brzo popeo na klavir i počeo da udara neke sjajne note! I ne samo to, počeo je i da pjeva!

Ponekad samo treba da otpevate i odsvirate za svoje srce! Ovo malo štene je svaki dan pravilo predstavu za jednu publiku.

Vjerujemo da će vam se dopasti koncert ovog puhastog malog psa. Nadamo se da ste mislili da je ovo bilo smiješno i oživljavajuće za vaš dan.

Video je skupio skoro osam miliona pregleda, a neki su komentarisali:
– Mogla sam čuti tugu, bol i patnju u ovom komadu. Apsolutno dirljivo hvala
– Ne znam zašto se žalio na buku. Ovo je bukvalno najbolja pjesma koju sam ikada čuo psa kako svira na klaviru.
– Pauze, visoke tone, emocije, vibrato, suze… Sve u vezi ovoga je bilo remek-delo. On ne peva samo zbog toga, on peva zato što ima priču za ispričati… ovo je oduzimalo dah.
– Sviđa mi se kako pas provjerava notne zapise kako bi se uvjerio da je svira kako treba0:48sekundi
– Većina akorda koje svira je u molu, označavajući tugu i gubitak. I ta mala pauza prije nego što ustane sa stolice. Taj aplauz pauza. Kakav dobar pas.

U videu ispod pogledajte talenat ovog psa.

Molimo, PODIJELITE ovo sa prijateljima i porodicom.