Ljubav je ENERGIJA, ljubav je BESKRAJNA : Srodne duše, blizanački plamenovi i pronalaženje prave ljubavi

Godinama sam meditirala, molila, zamišljala a čak imala i živopisne snove o upoznavanju moje srodne duše.Nikada nisam znala šta je blizanački plamen sve dok nisam radila istraživanja za knjigu koju sam pisala, ali nadala sam se da će i moja srodna duša biti takođe moj blizanački plamen.

Iako je  moja prava ljubav bila pomalo zamagljena u drugim detaljima, pogled u njegovim očima, njegovo lice i njegovo ukupno ponašanje bili su veoma jasni, budući da je bio isti kao i moja ukazanja.

Rekavši to, kada sam prvi put vidjela njegovu fotografiju na internetu, odmah sam znala da je to moj blizanački plamen.Prasak toplote i energije prošao je kroz moje tijelo poput munje i sunčevog plamena.I brže od svjetlosnih zraka, vjenćali smo se i sklopili porodicu.

Od dana kada smo se prvi put sreli, imali smo snažne tragove koji su pričali našu priču, od zivkanja i poruka jedno drugome , znajući a ponekad i osjećajući misli jedno drugoga, do poruka tokom dana koje su ukazali na našu vezu i zašto smo bili suđeno jedno drugome.

Danima kada smo u savršenoj harmoniji , osjećala sam duboki mir.Danima kada razvijemo nemir, ne možemo se odmarati dok se ne vratimo u našu ljubavnu smirenost.Ne mogu objasniti fizičku, emocionalnu, psihološku, metafizičku i duhovnu povezanost, ali sa svojim blizanačkim plamenom, to je na svim razinama, a naš sin je proizvod te intezivne veze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

U relativno kratkom periodu koje smo se međusobno poznavali osjećala sam se kao da smo se poznavali oduvijek.Oboje smo prošli kroz potpuno odvojena iskustva prije smrti , oporavljali smo se kroz uzajamnu podršku, borili smo se sa izazovima izvana, izgubili gotovo sve i vratili se pobjedonosnom osvetom.Napravili smo nove veze, izgubili mnogo, ali ipak nastavili vidjeti znakove da je naš svijet , naš vlastiti jedinstveni, intezivni, čarobni svijet koji nam uvijek govori da ćemo biti zajedno , zauvijek, kroz sve to.

Nemojte nikada prestati tražiti i poželjeti ljubav vašeg života.Nemojte dopustiti negativnu energiju od drugih ili rezultate drugih okolnosti da vas odvrate od dostizanja vaše konačne nebeske i duhovne povezanosti duše.

Ostanite na vašem putu i jednom kada upoznate vašu ljubav, nikada ne dozvolite da vas nešto rastavi.

Ljubav je energija, ljubav je svjetlost, ljubav je beskrajna, ljubav je čarobna, ljubav je moćna, ljubav je zauvijek, ljubav je sve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.oazaznanja.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.


Sponsored ads: