Mjesto gdje ste SADA Bog je zaokružio na karti ZA VAS : Zašto smo UVIJEK na PRAVOM mjestu u PRAVO VRIJEME?

Ležala sam na podu dopuštajući majci Zemlji da me drži dok sam plakala i plakala.Nisam ni znala zašto plačem, sve što sam znala je da moram plakati.Morala sam nešto pustiti vani, morala sam dati prostor da diše.

Upravo u tom trenutku sam se poptuno predala svemu što se osjećalo ”pogrešno” u mom životu.U tom sam trenutku prihvatila sve što je bilo, dobro ili loše, pogrešno ili ispravno, i rekla : ” Ovo je moj život i to je u redu.”

Iako te riječi zvuče utješno, u to vrijeme nisu imale smisla.Čula sam ih, ali nisam sasvim razumjela puninu njihovog potencijala.

Život, bez obzira šta nam donosi , šta nam pokazuje, šta nam nudi, ono što radi za nas je upravo ono što nam treba.

Zapravo, tamo gdje ste vi sada je toliko savršeno mjesto da čitav Svemir nije mogao smisliti savršenije mjesto za vas.Možda se nećete dobro osjećati o tome gdje se nalazite, možda vam se ne sviđa mnogo stvari, ali bilo kako bilo savršeno je za vas.

Jer to je upravo ono što treba da vas povede na više mjesto.Na mjesto koje nije samo savršeno, već se osjeća savršeno.Sve okolo je pojam kako biste trebali nastaviti dalje.Ako vam se sviđa ono što vidite , nastavite.Ako vam se ne sviđa ono što vidite, možda je vrijeme za promjenu smjera.

Promjena smjera može značiti velika ili mala promjena, unutrašnja ili vanjska, kako god mora se dogoditi promjena kako bi se stvari oko vas promijenile.

Ponekad se stvari mogu promijeniti na gore i ponekad na bolje, ali promjena je znak da se barem krećete naprijed i približavate se onome što želite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Sva iskustva su lekcije, sva iskustva sadrže mudrost i informacije koje su tu da ih uzmete i kreirate njima.Sva iskustva koja doživljavate savršena su za vas jer to je ono što trebate doživjeti.

Zašto?

Zato što život razvija vibraciju našeg bića.Život razvija kombinaciju našeg uma i duha.Život se razvija oko nas na temelju onoga u šta vjerujemo, vidimo i osjećamo.

Svako na ovom planetu ima jedinstvenu vibraciju koja se nikada ne ponavlja ni na koga ni za što.Ova je vibracija tako jedinstvena za vas da se ne može replicirati.

To je vaša bit, vaša pjesma, vaša božanstvenost.Zato najmoćnija stvar koja možete biti na ovoj planeti ste VI.Vi autentični, slobodni, istiniti.Jer to je kada plešete u skladu s vašim vibracijama, šumom vaše duše.

Jedini put kada se stvari sojećaju nesavršenim za nas je kada stvaramo samo iz postotka našeg potencijala.To jest, kada stvaramo sa mjesta oskudice ili straha dok ignorišemo naše mjesto ljubavi i radosti.

Čim postanemo svjesni nad onim što stvaramo, tada imamo moć promijeniti, urediti ili nastaviti.Ali, sve je uvijek savršeno.Mora biti jer to je način na koji je priroda namjeravala biti.

”Sve je savršeno u Svemiru – čak i vaša želja da ga poboljšate.” – Dr. Way

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.oazaznanja.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.


Sponsored ads: