Naše duše žive VJEČNO : 3 Znaka KAKO da PREPOZNATE nekoga iz PROŠLOG ŽIVOTA

Naše duše postoje izvan svemira i vremena i u interakciji su sa drugim dušama.Iako se ne sjećamo ko smo bili u prošlom životu i onoga šta smo proživjeli, duša ima sposobnost pohranjivanja podataka u našem nesvjesnom dijelu uma.

Kao što smo već rekli, većina nas se ne sjeća uspomena iz naših prethodnih života , ali ima nekih očekivanja.Bilo je priča i dokumentaraca o ljudima koji mogu detaljno opisati kuću ili mjesto , ali nikada nisu bili tamo.To pokazuje da se sjećaju nekih svojih uspomena iz prošlog života.

Dakle, ako osjetite bilo koju od ove 3 reakcije , kada se susretnete s nekim novim, njihova duša vjerovatno nije nova za vas :

INSTANTNA POVEZANOST

Ovaj osjećaj može biti prilično zbunjujući, jer mislite da ne poznajete ovu osobu.No iznenada osjećate snažnu vezu ili osjećaj.To može značiti da su vam nekada bili vrlo blizu – možda članovi vaše porodice, prijatelji ili čak ljubavnici.Ako se osjećate tužno ili ljuto, to bi moglo značiti da su njihove duše povrijedile vas na neki način.

VAŠA VEZA JE TELEPATSKA

To može biti još više zbunjujuće i imati elepatsku vezu ne znači razgovarati samo s vašim mislima.To znači da samo želite nešto reći i oni to tačno govore u isto vrijeme.Ili mislite o njima i odjednom primite njihovu poruku.

VIDITE TO U NJIHOVIM OČIMA

Njihove su oči skoro hipnotisane i čine vam se toliko poznate – kao da ste ih vidjeli milion puta prije.Postoji tvrdnja da su oči ogledalo duše i neki ljudi vjeruju da duša nosi oči s njom kada ulazi u različita tijela.Svaka osoba ima jedinstvene obrasce irisa u njihovim očima i zato kad sretnete nekoga poznatog, jednostavno znate.

Niko nije rođen kao prazna strana, jer naši duhovi imaju podatke iz prethodnih života.To je neophodno da duše rastu i razvijaju se.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.oazaznanja.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.

Scroll to Top